17 éves vagyok és anyukám még a másik utcába se enged át e barátnőmhöz másfél éve van barátom és egész nyáron nem találkozhatunk miért lehet ez?
Elég szomorú, hogy így viselkedik veled. Nem normális dolognak tartom,hogy 17 évesen még a barátnődhöz sem enged át. Nem írtad apukádat, ő is ilyen?Vele nem lehetne beszélni Esetleg nagyszülők,unokatestvérek?
Amikor anyukád látod, hogy egyedül van, le kéne vele ülnöd, és szépen, higgadtan elmondani neki mindezt, amit ide leírtál, hogy anya,én segítek neked mindenben, de szükségem van nekem is egy kis kikapcsolódásra. Bízz bennem, nem csinálok hülyeséget, csak kicsit szeretnék kikapcsolódni. Amúgy nem értem. Nyár van, mikor szórakozz? Mikor már családod lesz?Nyilván nem iszol, nem cigizel.Remélem rendbe jönnek a dolgok:) szurkolok:)
Nagyon sajnálom, hogy ilyenek veled:(
De semmi rokonod nincs, aki segítene, vagy beszélne anyukáddal? Szomszédokkal milyen viszonyban vagytok? Vagy egy olyan barátnő, akit anyukád szeret? Barátnőd nem jöhetne át hozzátok, és beszélne vele?(legjobb lenne,ha barátnőd anyukája is jönne. ) Barátod szülei? (első voltam)
És elgondolkodtál már azon, hogy mi lenne, ha egyszerűen kimennél az ajtón és átmennél a barátodhoz, vagy a barátnődhöz? Kidobna a lakásból? Nem hiszem, akkor elveszne az ingyencselédje... Ha magától nem normális, neveld meg!
Vagy esetleg megütne? abban a pillanatban újból sarkon kell fordulni, és átmenni barátodhoz... egy napot csak ott alhatsz...
Hidd el már másnap sírva fognak könyörögni, hogy menjél haza. Ha nem azért, mert annyira hiányzol, akkor azért, mert nem lesz, aki elvégezze a házimunkát anyud helyett... erős motiváció tud ez lenni.
A nevelőapádnak meg egy jó kiadós tökön rúgás kell, ha megint kikezdene veled
Két lehetőség van: vagy úgy hazudsz, mint a vízfolyás, csak hogy egy kis figyelmet kapj; vagy ha igazat írsz, akkor nem ide kéne írnod, kedves, hanem AZONNAL segítséget kérni, mielőtt nagyobb baj lesz.
Gyámügy, rendőrség, iskolapszichológus, ifjúsági pszichiáter. Bármelyik és azonnal!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!