Nagyon bánt amit a férjem mondott. Miért csinálta?
Elmentünk egy kiállításra kettesben, elég jól indult. Hívtak telefonon, így addig félre vonultam, hogy nyugodtan tudjak telefonálni, ne legyen zaj. Kb. 10 percig telefonáltam, mire visszaértem a férjem egy nővel beszélgetett, amolyan "bombázóval". Nagyon zavart, alapból féltékeny típus vagyok. Amíg beszélgettek, észre se vették, hogy ott vagyok, a férjem be se mutatott neki, hogy ki vagyok. Csak ott álltam. Előttem flörtölgettek, vagy tudom is én mit csináltak. Folyton egymásra mosolyogtak, olyan mintha nem is léteztem volna. Beszéltem hozzá nem is figyelt csak végig a nővel beszélgetett. El is kérte a telefonszámát, meg érdeklődött, hogy hol lakik. Nagyon megalázó volt, olyan volt mintha annak a nőnek tetszett volna, hogy Én így érzek, gúnyosan Rám mosolygott.
Haza felé a kocsiban megkérdeztem, hogy ki volt meg stb.
Mondta, hogy nem tudott a nőnek ellenállni, annyira szép volt. És ő amúgy is imádja a barna bőrű, fekete hajú nőket. Meg azt is mondta, hogy kezdjek el járni szoláriumba, mert így nem nézek ki jól. Tény, hogy nagyon fehér bőrű vagyok és vörös hajam, zöld a szemem van. Még meg is jegyezte a kocsiba, hogy olyan mintha hipót ettem volna. Azt hittem, hogy így tetszem neki és elfogadott így, amikor összeházasodtunk. Nem értem, hogy mi van és, hogy mire jó ez az egész. Észre se veszi, hogy ez mennyire bánt és fáj Nekem. Így is mindig próbálok neki megfelelni, de úgy látszik ez neki nem elég. Miért csinálta?
29-es: Az eddig érkezett vâlaszok közül /30 db/ egy /1/ írta, hogy "megtépné", akit aztán rendesen le is szavazot mindenki. Ebből te azt a következtetést vontad le, hogy az ország tele van verekedős csajokkal.
30-assal egyetértek, Kérdező a bántalmazó kapcsolatok így kezdődnek. Először jön a lelki összetörés, önbecsülés lerombolás, egészen addig, amíg már a fizikai bántalmazás elől nem tudsz elmenekülni, mert nincs önálló akaratod. Azt írtad, hogy, ha fizikailag megcsal, akkor tényleg mindennek vége. Szerinted melyik a megalázóbb?Ha titokban, rejtegetbe -mert fél a lebukástól, van bűntudata, tudja, hogy mit okoz a partnerének-, vagy aki pofátlanul, teljesen nyíltan a társa előtt flörtöl másokkal?
Szerintem a második. Mindegy, hogy megtörtént a megcsalâs, vagy sem, amit a férjed elkövetett az annál sokkal súlyosabb volt: nem vett emberszámba. Gondolkodj el azon, hogy hogy szeretnél élni a jövőben.
Bunkó egy pasi.
Exem volt ilyen,én szőkésvöröses hajú,zöld szemű,szeplős fehér bőrű voltam világ életemben,mégias én kellettem neki.AZtán 2-3 év elteltével nyilvános helyen kezdett el ilyeneket beszólogatni hogy menjek szoliba,csináltassak nagy műkörmöt,meg festessem be a hajam,reméli szülés után legalább megnő a mellem (75B-s).Eleinte tűrtem,aztán viszaszólogattam hogy lefogyhatna,mert nem menő a sörpocak,és hajbeültetés se ártana,mert 30évesen kopaszodik.
Aztán hagytam a francba,sosem leszek nagymellű agyonszolizott,műkörmös szexistennő.
Másnak azóty sok sok éve igy vagyok tökéletes,nem csorgatja a nyálát másra,és sosem alázna meg ilyennel mint téged a férjed.
Annyira mellékes vagy neki, mintha a haverja lennél. Nagyon sajnálom, hogy így tönkrement a házasságod. Ebből nem lehet már jó :( A férjed valószínűleg nem először csábult el.
Nem kellene tovább tűrnöd, kezdd el keresni a társadat, mert ez a pali nem az.
A fennmaradó pár hetetekben vagy hónapotokban pedig vedd fel a fapofát, alázd, légy távolságtartó, ne lássa rajtad, hogy bánt a dolog. Legközelebb pedig mutatkozz be a hölgynek, hogy az úr felesége vagyok :D
Ne várd meg a megcsalást, lépj ki már most!
Ne hagyd, hogy így megalázzon, mert akkora sebeket hagy rajtad a végén, hogy egy örök életen keresztül nem mersz férfival kezdeni!
Ezek a kijelentések, és a tett nálam már válóok lenne!
Látod épp ezért írtam ezt tegnap,de mindenki lepontozott engem,szoksá szerint.Talán igazam lehet?
"Tegyünk össze egy szolis,sminkelt,fodrászhoz és mükörmöshöz járó csajt vagy nőt,ennek az ellentétjével.Férjek és Urak melyikre gerjednek általában? Ne mondja már nekem egyik férfi sem,hogy a 2. alternatívára,mert akkor hazudik. "
Miért van ennyi megcsalás,és válás? Hát épp ezért.
És ha akarod,és szereted akkor csábítsd el újra,sajnos ilyenkor mást már nem tehetsz:(
Ha meg nem,akkor küld el a sunyiba.Ez csak a te döntésed,csak rajtad áll!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!