Hogyan közöljem ezt?
Egy fura "problémám" van.
Lassan hét éve nem nézek már körülbelül tévét. Elszoktam a háttérzajától.
Alapvetően az a típus vagyok, aki nem is vágyik ilyenre ha haza jön, és nem értem az az első, hogy gyorsan benyomjak valamit. Alapjába véve szeretem a természetes csendet.
Eddig semmi gond nem volt, mert azon a szinten a házban ahol én vagyok, nem volt tévé, és a szobám sem véletlenül tévé mentes.
Tudom, hogy minden családban már szinte alapvető, hogy van tévé, rádió, és az is automatikus, hogy van aki haza megy, és azonnal benyomja; vagy otthon van és "nyomjuk be, hogy menjen valami, ne legyen csend" alapon dünnyögteti. Amivel nekem nincs is bajom, ha kaphatok egy csendes zugot, ahol nekem ezt a háttérzajt nem kell automatikusnak venni. Ez eddig meg is volt.
Én megértem, akinek erre szüksége van. De amióta már minden szinten van tévénk, muszáj mindenhol mennie...,ugyanaz a csatorna megy rajtuk sokszor, és mindenki egyedül van előtte. Amit ugyan nem értek, mért jó, hogy visszhangzik a lakás :D De most már az én szintemen is kezd általánossá válni, hogy a testvérem bekapcsolja este, és éjjelbe húzódóan dünnyögteti.
Itthon én vagyok kényesnek titulálva, amit vállalok, legyek annak nevezve, de akkor is idegesít a tévé. Nem tehetek róla.
Tudom apró dolognak tűnik, de féltem a csendes zugomat :D
Ez más családban is előfordul?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!