Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan közöljem ezt?

Hogyan közöljem ezt?

Figyelt kérdés

Egy fura "problémám" van.

Lassan hét éve nem nézek már körülbelül tévét. Elszoktam a háttérzajától.

Alapvetően az a típus vagyok, aki nem is vágyik ilyenre ha haza jön, és nem értem az az első, hogy gyorsan benyomjak valamit. Alapjába véve szeretem a természetes csendet.

Eddig semmi gond nem volt, mert azon a szinten a házban ahol én vagyok, nem volt tévé, és a szobám sem véletlenül tévé mentes.

Tudom, hogy minden családban már szinte alapvető, hogy van tévé, rádió, és az is automatikus, hogy van aki haza megy, és azonnal benyomja; vagy otthon van és "nyomjuk be, hogy menjen valami, ne legyen csend" alapon dünnyögteti. Amivel nekem nincs is bajom, ha kaphatok egy csendes zugot, ahol nekem ezt a háttérzajt nem kell automatikusnak venni. Ez eddig meg is volt.

Én megértem, akinek erre szüksége van. De amióta már minden szinten van tévénk, muszáj mindenhol mennie...,ugyanaz a csatorna megy rajtuk sokszor, és mindenki egyedül van előtte. Amit ugyan nem értek, mért jó, hogy visszhangzik a lakás :D De most már az én szintemen is kezd általánossá válni, hogy a testvérem bekapcsolja este, és éjjelbe húzódóan dünnyögteti.

Itthon én vagyok kényesnek titulálva, amit vállalok, legyek annak nevezve, de akkor is idegesít a tévé. Nem tehetek róla.

Tudom apró dolognak tűnik, de féltem a csendes zugomat :D

Ez más családban is előfordul?

2012. aug. 23. 20:12
 1/7 anonim ***** válasza:
Én se nézek tv-t de nem is kívánom elvenni más örömét. És ha ő meg egyedüli magányába óhajt tv-zni? Tök mindegy ugyanaz megy-e ha nem akar másokkal ücsörögni.
2012. aug. 23. 20:16
 2/7 anonim ***** válasza:
Én sem szeretem a tévét. A nappaliból átvándorolt anyám szobájába, aki még nézte. Aztán annyit mondtam, hogy agymosás, hogy ő is megutálta. Most ott porosodik.
2012. aug. 23. 20:23
 3/7 anonim ***** válasza:
2 Adjátok nekem.Én szeretek tévét nézni.
2012. aug. 23. 20:41
 4/7 anonim ***** válasza:
Én odaadnám, de anyámé...
2012. aug. 23. 21:01
 5/7 A kérdező kommentje:
Én is szívesen oda adnék egyet, van elég :)
2012. aug. 23. 21:02
 6/7 anonim ***** válasza:
Nincs külön szobád? Én azért harcoltam ki külön szobát többek közt, mert tesómnak reggel felkeléskor első dolga volt benyomni a tévét, amiben ment a reggeli hírek, és éveken keresztül arra kellett ébrednem, hogy hol milyen gyilkosság meg katasztrófa történt...
2012. aug. 23. 23:42
 7/7 anonim ***** válasza:
adhattok nekem is, 2 tv-nk van. az enyém elromlott anyámékétól el vagyok tiltva. csak háttérzajban vagyok képes meglenni
2012. aug. 24. 03:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!