Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Kaptál már megérdemelt pofont?

Kaptál már megérdemelt pofont?

Figyelt kérdés
Miért kaptad? Akár szülőtől akár párodtól.
2012. aug. 23. 13:17
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Kiskoromban... csúnyán beszéltem a szüleimmel. :(
2012. aug. 23. 13:19
 2/13 anonim ***** válasza:
Volt, hogy megpofoztak, de azoknak már nem emlékszem az okára, viszont egyszer nagyon kicsi koromban egy ünnepen jelenetet rendeztem, de pofoztak föl, de azóta is nagyon szégyenlem a dolgot, mert máig emlékszem, hogy fájdalmat okoztam, pedig lehettem vagy hat éves.
2012. aug. 23. 13:22
 3/13 anonim ***** válasza:
Kaptam,nem is egyszer.Az egyikre nagyon emlékszem.Suli után elmászkáltam és a szüleim égre földre kerestek.Most kezdem csak igazán átérezni mit érezhettek akkor,mostmár szülő vagyok.
2012. aug. 23. 13:23
 4/13 anonim ***** válasza:
Kaptam, bár az félig nyakleves volt, és nagyon is megérdemeltem, mert lekváztam anyukámat idegességembe..azóta is bánom:(
2012. aug. 23. 13:30
 5/13 anonim ***** válasza:
Kaptam, nem is egyszer. Kislány koromban azért mert baromi hisztis voltam, csoda, hogy csak 1-2 pofont kaptam, pedig szerintem többet érdemeltem volna. A páromtól is kaptam már, mert bár már annyira nem vagyok hisztis, de ha rámjön, akkor nagyon csúnya dolgokat tudok mondani, amikkel nagyon meg tudok bántani embereket, és sokszor csak a pofon állít le. Ez nem azt jelenti, hogy annyiszor kapok, ahányszor hisztizek, vagy veszekszünk, csak ha már tényleg nagyon elborulok. De legtöbbször inkább csak otthagy egyedül.
2012. aug. 23. 13:38
 6/13 anonim ***** válasza:

Anyámtól.

Egyszer jelenetet rendeztem a Plázában, hogy nekem az nem tetszik. 12 voltam.

Későn, 8kor értem haza a suliból, mert én hülye rossz buszra szálltam fel. Kaptam anyámtól és apámtól is egyet-egyet. 14 voltam.

Ennyire emlékszem, lehet, hogy volt több is.

2012. aug. 23. 13:53
 7/13 anonim ***** válasza:
Csak megérdemelt pofont kaptam. Nem vertek a szüleim, de kb 4szer 5ször bizony kaptam a seggemre. Hiszti miatt kaptam, vagy mert nem fogadtam szót. Szerintem jogosak voltak és ezeknek köszönhetően nem is voltam hisztis és engedetlen gyerek.
2012. aug. 23. 13:54
 8/13 anonim ***** válasza:

Édesapámtól kamaszkoromban.

Megszokták akkoriban, hogy hétköznap mikor járok haza nagyjából, és jóval később mentem aznap. Persze nem tudták hol vagyok, mert akkor még nem volt telefonunk, így nem tudtam hazaszólni. Ekkor kaptam egy pofont apától. Bár ez az eset magában nem végződött volna pofonnal, csak édesapám akkoriban nagyon aggódott, hogy teljesen ellinkesedek, és ezzel telt be nála a pohár.

2012. aug. 23. 14:10
 9/13 anonim ***** válasza:
51%

Volt rá példa, de nálunk nagyobb csapást mérnek a szavak, mint az ütések. Mindig vannak megérdemelt pofonok és kevésbé jogosak is.

Itt többen írják, hogy megbánták. Szerintem ne tegyétek, akkor biztos jogosnak éreztétek, ha most túlzásnak is tűnik az akkor kimondott szó, vagy lépés...

Én nem is bánom, attól, hogy megüt még nem lesz igaza, sőt, ha megüt, az az ő gyengeségének a jele. Érvelés 0...

2012. aug. 23. 15:41
 10/13 anonim ***** válasza:
Nem is egyet... Nem voltam egy egyszerű gyerek.
2012. aug. 23. 17:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!