Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek elfogadható, ha...

Szerintetek elfogadható, ha egy anyóssal történő együttélés alatt az anyós néha ad egy-egy pofont a menyének?

Figyelt kérdés
2011. jún. 14. 15:32
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
87%
NEM!!!!
2011. jún. 14. 15:32
 2/18 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon gáz. Semmiképpen sem elfogadható!
2011. jún. 14. 15:34
 3/18 A kérdező kommentje:

Ez nem beugratós kérdés; sajna az egyik volt kollégám kisebbségi férfihoz ment hozzá, a párja normális - már amennyire lehet - de az anyja egy hárpia, együtt élnek velük és a nő - mivel elég indulatos - ha vmi nem tetszik neki, le szokott keverni egyet a barátnőmnek.

Mi a véleményetek?

Amúgy nem putris romák, épp ellenkezőleg, gazdag, tisztaságmániások.Mármint a szülők.

2011. jún. 14. 15:35
 4/18 anonim ***** válasza:
59%

Miért kell anyóssal élni?

Nem is értem.

Felnőttek, álljanak a saját lábukra.

Ha én képes vagyok erre nőként, más is képes rá.

2011. jún. 14. 15:37
 5/18 anonim ***** válasza:
Máriamagdolnám..szerintem egyáltalán nem elfogadható!
2011. jún. 14. 15:38
 6/18 anonim ***** válasza:
Nem!!!!!!!!
2011. jún. 14. 15:40
 7/18 anonim ***** válasza:
100%

Az agresszivitás nem feltétlenül a putrisok sajátsága.

A férj mit szól ehhez?

Egyébként emiatt nem szabad összeköltözni a párunk családjával, ez egy nagyon erős alá-fölérendeltségi viszony, nem lehet tudni, mit hoz ki az emberekből.

2011. jún. 14. 15:40
 8/18 anonim ***** válasza:
100%

Az ő szubkultúrájukban (bocsi, ha ezzel a kifejezéssel valaki nem ért egyet) lehetséges, hogy elfogadható. Attól függetlenül, hogy gazdagok és tisztaságmániások, sokan őrzik a roma hagyományokat, amiben egy erős hierachia is benne foglaltatik (már amennyire tudom). Férfi az első, és gondolom az idősebb nő a fiatalabb felett van a "ranglétrán".

Az én értékítéletem szerint viszont nem fér bele.

2011. jún. 14. 15:43
 9/18 A kérdező kommentje:

Igazad van utolsó, valóban így van.Barátnőm félroma, de magyar közegben nevelkedett, neki az is feltűnt már, hogy az anyósa közvetlenül vele sosem beszélt pl. telefonon keresztül sem, mikor megszült, vele anyósa akkor se volt hajlandó beszélni, csak a fiával, neki ömlengett.Egyébként azt is szokta neki mondani ilyenkor állítólag, hogy "Jobb, ha én teszem meg, nem az urad."

:S

2011. jún. 14. 15:47
 10/18 anonim ***** válasza:
100%

Le lehet pontozni, de én már visszaadtam volna.

Aztán válok és menekülök, amilyen messze csak lehet.

2011. jún. 14. 15:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!