Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek elfogadható, ha...

Szerintetek elfogadható, ha egy anyóssal történő együttélés alatt az anyós néha ad egy-egy pofont a menyének?

Figyelt kérdés
2011. jún. 14. 15:32
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
77%

Ja, érthető. A romáknál az anya (mama) a fő, a meny csak bőven után következik.

Azt tanultuk, védőnőként is elsősorban a mamához kell fordulni, mert ha őt meggyőztük, a lánynak utána kötelező azt tennie, amit ő mond.

Vhogy így: apa - anya - fiú - lány/meny

2011. jún. 14. 15:50
 12/18 A kérdező kommentje:
Igen, ebben is van vmi, ugyanis a párja egy anyámasszony katonája, legalábbis annak tűnik, az anyja meg egy nagy manipulátor, mert totál befolyásolja a fiát, nem ritkán hangolja a barátnőm ellen.Kilépni nem nagyon mer a házasságból, mert ott a gyerek, azt mondta, soha nem pereskedne a férje ellen a bíróságon, mert fél az anyósától meg a rokonságtól....
2011. jún. 14. 16:07
 13/18 anonim ***** válasza:
Nem, abszolút nem elfogadható, sőt, büntetőjogi kategória. Viszont aki a tűzzel játszik, az megégeti magát. Nem értem, hogy egy magyar kultúrában felnőtt nő miért megy hozzá egy ilyen közegből származó fickóhoz.
2011. jún. 14. 17:06
 14/18 anonim ***** válasza:
70%
cigányok=Duna
2011. jún. 14. 17:26
 15/18 klixa ***** válasza:
100%

Nem!!!! Hogy jön ő ahhoz, hogy egy másik embert megüssön???

Na és a férj??? Hagyja, hogy az elvileg szeretett nőt bárki is megüsse????

Lehet nem ő az igazi, és ezt a családot olyan gyorsan ott kellene hagynia, amilyen gyorsan csak tudja!!!

Ha pedig szereti a férjét, állítsa válaszút elé! Vagy ő, vagy az anyja! Ha ő, akkor inkább keressenek egy albérletet, a férj teremtse elő a különélés lehetőségét, ő pedig addig is menjen el abból a házból!

Ez elég durva, én biztosan ha nem ütök vissza, de másnap azonnal feljelentem bántalmazásért!!!

2011. jún. 14. 17:54
 16/18 anonim ***** válasza:
87%
Jézusom dehogy elfogadható!!! Ha az én anyósom ütne meg addig verném amíg mozog!!! Oké, igaz, egy romát nem biztos, mert félnék hogy megkésel a pereputty. :( De akkor is el onnan!!!
2011. jún. 14. 18:13
 17/18 fandyka válasza:
100%
NEM!! Ez minden kultúrában egyet jelent. Ehhez nincs joga!!
2011. jún. 14. 21:42
 18/18 anonim ***** válasza:

Nekem gyerekkoromban (5-6 éves lehettem) volt egy egy nagyon jó barátom, aki ilyen tipikus művelt, gazdag, tisztaságmániás cigány családból származott-amúgy ezeket hívják muzsikus-cigányoknak....

Mivel sokszor voltam náluk, beleláthattam az életükbe.

Kedves Kérdező, ki kell, hogy ábrándítsalak: sajnos elfogadható!

A cigány családban a nagymama a család feje, ő dönt mindenben, még a házasságot is lefújhatja, ha nem tetszik neki a menyasszony.....és igen, parancsolgathat a fiának.

Náluk pl. még mindig fontos a szüzesség és van 1-2 olyan helyzet, ami nálunk természetes, számukra viszont elfogadhatatlan, ilyen pl. társaságban a nő nem ülhet a férfi ölébe.

Én láttam ilyet, a nagymama szó szerint lepofozta a nőt a fia öléből....

Szóval, igen, sajnos elfogadható......

2011. jún. 15. 11:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!