Szerintetek elfogadható, ha egy anyóssal történő együttélés alatt az anyós néha ad egy-egy pofont a menyének?
Ja, érthető. A romáknál az anya (mama) a fő, a meny csak bőven után következik.
Azt tanultuk, védőnőként is elsősorban a mamához kell fordulni, mert ha őt meggyőztük, a lánynak utána kötelező azt tennie, amit ő mond.
Vhogy így: apa - anya - fiú - lány/meny
Nem!!!! Hogy jön ő ahhoz, hogy egy másik embert megüssön???
Na és a férj??? Hagyja, hogy az elvileg szeretett nőt bárki is megüsse????
Lehet nem ő az igazi, és ezt a családot olyan gyorsan ott kellene hagynia, amilyen gyorsan csak tudja!!!
Ha pedig szereti a férjét, állítsa válaszút elé! Vagy ő, vagy az anyja! Ha ő, akkor inkább keressenek egy albérletet, a férj teremtse elő a különélés lehetőségét, ő pedig addig is menjen el abból a házból!
Ez elég durva, én biztosan ha nem ütök vissza, de másnap azonnal feljelentem bántalmazásért!!!
Nekem gyerekkoromban (5-6 éves lehettem) volt egy egy nagyon jó barátom, aki ilyen tipikus művelt, gazdag, tisztaságmániás cigány családból származott-amúgy ezeket hívják muzsikus-cigányoknak....
Mivel sokszor voltam náluk, beleláthattam az életükbe.
Kedves Kérdező, ki kell, hogy ábrándítsalak: sajnos elfogadható!
A cigány családban a nagymama a család feje, ő dönt mindenben, még a házasságot is lefújhatja, ha nem tetszik neki a menyasszony.....és igen, parancsolgathat a fiának.
Náluk pl. még mindig fontos a szüzesség és van 1-2 olyan helyzet, ami nálunk természetes, számukra viszont elfogadhatatlan, ilyen pl. társaságban a nő nem ülhet a férfi ölébe.
Én láttam ilyet, a nagymama szó szerint lepofozta a nőt a fia öléből....
Szóval, igen, sajnos elfogadható......
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!