Többgenerációs együttélés elfogadható számotokra?
Létezhet e bármiféle kifogás arra,hogy miért nem képes a pár akár albérletbe is elmenni ,mert arra hivatkoznak,hogy a szülők örömmel fogadták,hogy ottmaradtak hiszen 3 szintes 5 szobás házban bővel elférnek.Az egyik szintre sok-sok pénzt ráköltöttek ahelyett,hogy sajátban gondolkodnának...
Nem szégyen ez a mai világban?
Bevallom Rólunk van szó...de ha másképp teszem fel a kérdést akkor nem válaszolnátok ilyen őszintén.
Ma nekem esett valaki,hogy ez nem normális dolog.
Ha én önmagamat nézem, nekem sem normális dolog, soha nem élnék együtt szülőkkel. Bármilyen jó fejek a szülők, azért mindig előfordulna, hogy átugranak csak úgy, tudnám, hogy ott vannak 10 méterre, hallják a zajainkat. Ha anyámékkal élnénk, az maga lenne a katasztrófa, pedig arany emberek. Egy szülőtől nem lehet elvárni, hogy ha megkapja a lehetőséget, akkor ne nevelje tovább a 40 éves fiát is, lássa el kéretlen tanácsokkal, mondjuk a gyereknevelést illetően. Az se venné jól ki magát, amikor éjjel részegen hazaesve a szülőkkel kellene összefutni, vagy hallani a mindenféle szexzajaikat, és ha esetleg valamelyikük mentálisan leépül, akkor annak látványa engem is elég hamar leépítene.
Nem tudok egy olyan okot sem elképzelni az együttélés mellett, ami kompenzálni tudná a sok-sok hátrányt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!