Mi a véleményed erről?
Figyelt kérdés
Nem érdekel mások családi élete de ez kicsapta a biztosítêkot! Utaztam a buszon na és volt egy lány ismerősöm, kb 2évvel fiatalabb tőlem olyan 18, na és vele volt az édesapja aki sajnos beteg, szülei halála miatt bekattant, de a lánya olyan hangnemben és stílusvan beszélt ami engem elkeserített pl néhány: fogd már be a pofád, kussolj, hallgass el, ne éges stb én ha így beszélnék igen kapnék egy fülest! Apunak ha azt mondom hallgass !már rossz néven veszi és én vagyok a neveletlen stb2012. aug. 23. 13:06
1/8 anonim válasza:
Igen megértelek,habár engem még ennyire sem érdekel.Ilyenkor kellene az ilyennek egy atyai pofon.
2/8 anonim válasza:
hát nem túl illedelmes dolog valakibe belefojtani a szót. A stílus meg a csajt minősíti...nemcsak neveletlen, hanem tiszteletlen bunkó. Nem szülőhöz, senkihez nem kellene így beszélni.
3/8 anonim válasza:
Előre köszi a lepontozást, s lehet, hogy szar hallgatni, de nekem tudják itthon már, hogy ha kaffogok, az nem nekik szól, hanem ilyen a stílusom, szeretem eltúlozva előadni a dolgokat.
Amúgy meg attól, hogy beteg a pasas, attól még ehet ideges, otthon, amit te nem látsz, és amivel kiidegelia csajt.
De gondolom tényleg lepontoztok, csak mert nem csak azt láom, és írom alá, amit kérdező...
5/8 anonim válasza:
Ez mindenféle módon tiszteletlenség, akármilyen legyen is a helyzet
6/8 anonim válasza:
Hát, valószínű, hogy ha az apuka ideges lenne otthon, a nagylány nem merne így beszélni hozzá, legalábbis a buszon, mert attól tartana, hogy apuka visszaszól valami csúnyát.Inkább az lehet, hogy a lány szégyeli az apját és nem akarja, hogy "butaságot" beszéljen és mások hallják.De megérthetné, hogy beteg, beteggel így bánni nagyon kegyetlen dolog.
7/8 A kérdező kommentje:
Azt kifelejtettem hogy a feleségének sem kell és leváltotta a pasit egy fiatalqbbra szóval az a fiatal srác is velük lakik szóval ha a fiatal beiszik megveri ezt a férfit is szóval érdekes történet
2012. aug. 23. 13:26
8/8 anonim válasza:
Na, szép kis család!Az apát sajnálom, legjobb lenne neki, ha el tudna költözni valahová.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!