Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi a véleményed erről?

Mi a véleményed erről?

Figyelt kérdés
Nem érdekel mások családi élete de ez kicsapta a biztosítêkot! Utaztam a buszon na és volt egy lány ismerősöm, kb 2évvel fiatalabb tőlem olyan 18, na és vele volt az édesapja aki sajnos beteg, szülei halála miatt bekattant, de a lánya olyan hangnemben és stílusvan beszélt ami engem elkeserített pl néhány: fogd már be a pofád, kussolj, hallgass el, ne éges stb én ha így beszélnék igen kapnék egy fülest! Apunak ha azt mondom hallgass !már rossz néven veszi és én vagyok a neveletlen stb
2012. aug. 23. 13:06
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Igen megértelek,habár engem még ennyire sem érdekel.Ilyenkor kellene az ilyennek egy atyai pofon.
2012. aug. 23. 13:07
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
hát nem túl illedelmes dolog valakibe belefojtani a szót. A stílus meg a csajt minősíti...nemcsak neveletlen, hanem tiszteletlen bunkó. Nem szülőhöz, senkihez nem kellene így beszélni.
2012. aug. 23. 13:10
 3/8 anonim ***** válasza:
66%

Előre köszi a lepontozást, s lehet, hogy szar hallgatni, de nekem tudják itthon már, hogy ha kaffogok, az nem nekik szól, hanem ilyen a stílusom, szeretem eltúlozva előadni a dolgokat.

Amúgy meg attól, hogy beteg a pasas, attól még ehet ideges, otthon, amit te nem látsz, és amivel kiidegelia csajt.

De gondolom tényleg lepontoztok, csak mert nem csak azt láom, és írom alá, amit kérdező...

2012. aug. 23. 13:13
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Szegény apja!
2012. aug. 23. 13:13
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Ez mindenféle módon tiszteletlenség, akármilyen legyen is a helyzet
2012. aug. 23. 13:16
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Hát, valószínű, hogy ha az apuka ideges lenne otthon, a nagylány nem merne így beszélni hozzá, legalábbis a buszon, mert attól tartana, hogy apuka visszaszól valami csúnyát.Inkább az lehet, hogy a lány szégyeli az apját és nem akarja, hogy "butaságot" beszéljen és mások hallják.De megérthetné, hogy beteg, beteggel így bánni nagyon kegyetlen dolog.
2012. aug. 23. 13:16
 7/8 A kérdező kommentje:
Azt kifelejtettem hogy a feleségének sem kell és leváltotta a pasit egy fiatalqbbra szóval az a fiatal srác is velük lakik szóval ha a fiatal beiszik megveri ezt a férfit is szóval érdekes történet
2012. aug. 23. 13:26
 8/8 anonim ***** válasza:
Na, szép kis család!Az apát sajnálom, legjobb lenne neki, ha el tudna költözni valahová.
2012. aug. 23. 13:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!