Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek erről, mit csináljak, hogy ne legyen velem ilyen?
A barátommal 2,5 éve vagyunk együtt én 18éves vagyok, Ő pedig 24éves.
Tegnap este beszélgettünk, hogy összegyűjtjük a pénzünket és jövőre elmegyünk a Balaton Sound-ra...
Már kicsit elkezdett engem izgatni, amikor megkérdeztem tőle, hogy mi lesz, ha éppen dolgozni fog? És ő erre rávágta, hogy akkor nem megyünk és egy az egybe megsértődött ezért a kérdésért, mert h honnan a francból tudja, hogy mi lesz még egy év múlva. (abba is hagyta az izgatásomat és már nem is fordult felém, hanem a hátára feküdt) Oké, hogy nem tudja h mi lesz, de normálisan is meglehett volna mondani. aztán hirtelen hátat fordított nekem és bevágja h jó éjt... felizgat, aztán se puszi se pá...se egy csók vagy valami...
én meg elkezdtem sírni, mert nem tudom olyan megalázó volt ez a helyzet, hogy felizgat aztán otthagy :(
erre ő megkérdezte, hogy miért sírok? mondom neki ugye most viccelsz h nem tudod? erre ő: miért kellene azt neki tudni meg ilyenek szval h ő nem tudja...
mondtam neki h na jólvan mind1, ha nem tudod akk elég nagy baj.
És ő szépen elaludt én meg még hajnal 3kor is fent voltam és 5kor meg már kelnem is kellett, mert el kellett utaznom és egy 1hétig nem is leszünk együtt...
az utolsó estén ezt csinálja velem és még reggel sem csókolt meg :(
Velem van a baj?
most mit vársz tőle? nem vagytok házasok.
és ilyeneken sírni... gyerekes.
Hogy mit várok tőle?
Talán azt, hogy mivel a barátnője vagyok és amiket megtettem érte, annyival megtiszteljen, hogy ne egy tárgynak tekintsen, akit amikor van kedve lefektet, de ha egy neki nem tetsző kérdést rakok fel, akkor már nem is érek neki semmit...
Már nem azért,de egy ilyen buta kérdésen megsértődnie...
kisgyerek még ez a 24 éves srác.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!