Valaki elbeszélne velem erről?
Szóval el akarok beszélni valakivel a féltékenységről. Ez az első komoly kapcsolatom és nem akarom ezzel elrontani. Nincs okom rá, éppen ezért baj, hogy az vagyok. Mit kéne tennem ellene? Köszi aki mond valamit.:)
19/L
A féltékenység egyrészből jó, mert szereted, és nem akarod elveszíteni. :D
De felesleges féltékenykedned, mert ha szeret veled marad, ha meg nem, akkor a féltékenységed nem fogja megakadályozni ebben.
Szia en is nagyon feltekeny tipus vagyok sajnos.
Tudom h nagyon nehez megallni es meg ha sikerul is a kisordog addig furkal amig sokkal rosszabb lesz mintha csak kerdezgettem volna. Tehat erdemes olyan valakit talalni aki valamilyen szinten elviseli es megerti h nehez .
Talan a legjobb megoldas lenne ha egy kozeli "normalis"
baratodat megkerdezned h erre es erre a szitura feltekeny lenne-e. Es ha nemet mond megprobalnad lecsillapitani magad, sok sikert.
akkor üzenetben?:) csak mert én lassan lefekszem és telefonról leszek :)
viszont tudok egyet s mást mondani neked, mivel egyik legjobb barátnőm halálosan féltékeny :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!