Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti, hogy alltatok talpra egyedul?

Ti, hogy alltatok talpra egyedul?

Figyelt kérdés

Biztosan nem en vagyok egyedul ilyen helyzetben, erdekel hogy masok hogy csinaljak, felnek e?

Az anyukam meg gyerek koromban meghalt. A mamam es apukam nevelt minket, van egy batyam. A mama is meghalt mar reg es tavaly apukam is egy betegsegben, rakos volt.

A batyam Ausztriaban el, ott van csaladja.

En 24 eves vagyok es 6 eve elek egyutt a parommal.

Erzem, hogy mar nem jo ez a kapcsolat sem neki, sem nekem. o soha nem fog elkuldeni mert sajnal hogy nincs senkim, de en csak ezert nem akarok mellette maradni.

Tobbet erdemelne, hogy szanalombol leelje valakivel az eletet. Es persze en is szeretnek majd boldog parkapcsolatott egyszer. Csak most nagyon felek. hol kezdjem? Egyedul a fizetesembol nem tudok fizetni egy alberletett, barataim meg otthon elnek, vagy a parjukkal. A tesomhoz nem igazan mehetek mert nincs sajat lakasa a baratnojenel lakik. De egyszer el kell kezdeni... ti hogy alltatok talpra?

2012. aug. 22. 19:35
 1/2 anonim ***** válasza:
Társbérlet?
2012. aug. 22. 19:37
 2/2 anonim ***** válasza:
ez az ötlet nem is rossz kéne nekem is egy albérlőtársat keresnem... Csak ugye én már nem ugy vagyok mint a kollégisták és nem biztos hogy bárki is betársulna mellém ahol vannak "kisördögök"
2012. aug. 22. 19:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!