Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy tudnám túltenni magam a...

Hogy tudnám túltenni magam a történteken?

Figyelt kérdés

Előre leszögezem, hogy nem vagyok egy naív kislány és nagyon ritka az, ha engem valóban érdekel egy férfi. Mielőtt megismertem páromat soha senkit nem akartam annyira, mint őt soha senki iránt nem éreztem korábban szerelmet.

Ő egyszer csak besétált az életembe, már megismerkedésünk időszakában nyitott lapokkal játszott, elmondta hogy ő csak a szexre megy, egyáltalán nem vágyik kapcsolatra és még kevésbé akar szerelmes lenni. (Volt egy hatalmas csalódása, amit soha nem tudott kiheverni és még annak a lehetőségét is kizárja, hogy valakit még egyszer túl közel engedjen magához.)

Nem tudom megmagyarázni, hogy mit gondoltam de biztos voltam benne, hogy ha elég türelmes leszek úgyis közel fog engedni magához és idővel belém szeret.

Én fülig belestem, ő pedig egyszer hozzám járt egyszer máshoz, flörtölgetett és csak szórakozott velem, majd 2 hónap után még ő közölte, hogy neki így nem megy, nem egyet akarunk. (Persze utólag tudtam meg, hogy megcsalt én naivan azt hittem hogy kezd belém szeretni.)

Miután ő szakított még folyton keresett, hiába mondta neki hogy látni sem akarok és összetörte a szívemet. Azt hajtogatta nagyot hibázott és hiába küzdött ellene belém szeretett, nem tehet róla de már nem akar nélkülem élni. Persze akkor már nem hittem neki, csalódtam benne és haragudtam rá.

3 hónapig próbálkozott, mire kapott egy újabb esélyt. Azóta bizonyítja, hogy csak én kellek neki!

Még a békülés után voltak olyan húzásai, hogy nem mondta meg hova megy mert úgyis veszekedtem volna vele és persze utólag kiderült és akkor balhéztam, de tudtommal nem csalt meg. Mégsem tudok benne megbízni, pedig már az újrakezdéstől számított 1 éve együtt vagyunk. Közös jövőt tervezget. Én pedig egy házisárkány lettem, iszonyú féltékeny vagyok (pedig korábban soha nem volt rám jellemző) kezdetben állandóan hívogattak a korábbi "kis kalandjai", facebookon üzengettek neki, természetesen hogy lássam, képeken jelölgették be. Az egyik csaj, aki teljesen oda van páromért azt terjesztette, hogy vele csal párom, barátnőm által a fülembe jutott és én gondolkodás nélkül egy idegennek hittem, nem pedig páromnak. Telefonon keresztül szakítottam vele, ami nagyon megviselte. Azt mondta nem gondolt volna hogy ennyire nem bízok benne, hogy inkább hiszek egy idegennek mint neki mikor tudnom kellene hogy soha nem csalna meg és mindennél jobban szeret. Végül is kiderült, hogy csak a nő akart minket szétválasztani, de az egy nehéz időszak volt.

Egyszerűen úgy érzem beleőrülök ebbe a kapcsolatban, ha együtt vagyunk boldogok vagyunk nincs semmi probléma, de ha már csak pár óráig nem tudom épp hol van, vagy csak fél napig nem telefonál én egyből a legrosszabbra gondolok. Hisztériázom és vádaskodom, párom türelmes velem de azt mondja megfojtom és hogy néha az őrületbe kergetem a viselkedésemmel. Újabban nem jár sehova, csakhogy nyugodt legyek. Közös programokat szerve és a kedvemben jár.

Az ő oldalát is maximálisan megértem, a helyében én már rég szakítottam volna. De ő engem tényleg megcsalt, amikor én a legszerelmesebb korszakomat éltem. Néha úgy érzem, csak elszívja az energiámat ez a kapcsolat és jobb lenne egyedül lenni, akkor legalább nem agyalnék folyton azon, hogy mikor fog megcsalni.

És szerintetek ha valakinek csak a szex volt az élete az valóban beéri egy nővel? Nem lehet hogy egyszer kibukik belőle a vadászösztön vagy csak épp változatosságra vágyik és megcsal?

Hogy tudom magam ezen túltenni?! Hogy változtassak?

2012. aug. 22. 14:20
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
60%

"...nem vagyok egy naív kislány..." - de igen, az vagy.

A "párod" pedig simán hülyének néz. Vajon miért?

Közös programokat szervez és a kedvedben jár, ez alap egy kapcsolatban, nem maga a csoda. Természetesen csak addig viselkedik így, míg lenyugszol, aztán észrevétlenül visszaáll az eredeti helyzet. Nem szabad olyan kapcsolatban maradni, ahol nem érzed magad teljes biztonságban, ahol bármikor jöhet a kérdés: most nekem hiszel vagy a saját szemednek?

2012. aug. 22. 14:30
 2/11 anonim ***** válasza:
61%
Elég naív vagy ha elhiszed hogy egy ilyen ember valaha megváltozik. Te magad írod hogy beleőrülsz ebbe a kapcsolatba, hát változtass. Csak rajtad áll.
2012. aug. 22. 14:39
 3/11 anonim ***** válasza:
48%
Sosem csalt meg. Amikor mással is akvart, akkor neked megmondta, hogy nem akar tőled mást, csak szexet. Nem voltatok egy pár, így megcsalásról sem lehet beszélni. Hisztis kis p.csa vagy. Fel kéne pofozni,v agy hideg zuhany alá állítani, talán attól lehiggadnál. Soha nem saltak meg, így nem is fognak. Ha most megcsalna, úgyis kiderülne előbb utóbb, akkor meg úgyis mindegy egy ilyen alakért. Nem tudom mit parázol rá.
2012. aug. 22. 14:41
 4/11 anonim ***** válasza:
62%

Terj mar eszhez Te!

Magad mondtad, hogy csak szexpartnerek voltatok. Tehat az amit te megcsalasnak gondolsz, szerintem nem az, mert nem voltal akkor a baratnöje. Az egy dolog, hogy nagyon szerelmes voltal, de akkor sem jartatok, csak szexre kellettel.

Lehet hogy amikor lefeküdt azzal a masik növel, akkor jött ra hogy igazabol ki is kell neki.

Vedd be szepen a "Leszarom tablettat" es hagyd elni a parodat. Te is tudod, hisz irtad, hogy minel feltekenyebb vagy annal jobban ugy erzi folytogatod. Ha meg akar csalni ugy is meg fog, hogy ne tudj rola.(Tuti nem a fb-on fogjak megbeszelni a randit.)

BIZZ BENNE!

Engem megcsalt anno a volt parom. (Jartunk, tehat rendes megcsalas volt.) 3 honapra ra vissza fogadtam. Soha nem voltam feltekeny tipus, Ö viszont igazi hazi sarkanyt, harpiat csinalt belölem. Raadasul nem is proballt meg nyugtatni, mint ahogy teged a parod.

Ö ugy volt vele, hogy egyszer bocsanatot kertem, akkor most mehet minden, mint ha mi sem törtent volna.

Ezt a bizalmatlansagot nem birtam, szakitottam vele.

Szoval proballj meg uralkodni magadon, vagy hagyd ott mielött elmergesedne a dolog.

De mondom, szerintem bizhatsz benne.

2012. aug. 22. 14:50
 5/11 nevem-senki ***** válasza:
38%
Igen, soha nem csalt meg! Egy hisztis,idióta némber vagy! Tudod te, h mit jelent a megbocsátás? Azt, h soha többet nem dörgölöd az orra alá, soha többet nem említed. Kapjál már a fejedhez királylàny! Kinek kell egy ilyen nő? Egy idegroncs, egy hisztérika! Kezeltesd magad, járjatok párterápiára, a faszbukról meg töröljétek a profilotokat! Ezzel a hisztivel azoknak teszel szívességet, akik azt várjàk, h mihamarabb szétmenjetek! Ezt akarod? Hogy kárörvendően a markukba röhögjenek? Ha igen, akkor őszintén gratulálok, jó irányba haladsz!
2012. aug. 22. 15:05
 6/11 anonim ***** válasza:
66%

Szerintem is vagy bocsáss meg (de akkor nem hánytorgatod fel többet a történteket) vagy szakíts vele. Ha nem bírod megszokni, menjetek szét.

Egyébként nekem volt egy ilyen pasim, fűre-fára esküdözött és mindent megtett, hogy bízzak benne. Egy idő után megbíztam, majd még jobban átvert. Azt hittem belepusztulok. Tehát az én tapasztalatom a "na majd miattam tutira megváltozik" mesébe illő leányálomról nem igazán pozitív.

2012. aug. 22. 15:15
 7/11 anonim ***** válasza:
41%

" Nyitott lapokkal játszott, elmondta hogy ő csak a szexre megy. "

Nem csalt meg. Megmondta, hogy csak szexre kellesz, nem lesztek egy pár, akkor ebbe belementél és benne is voltál. Most, hogy azt mondja szeret, veled akar lenni és nem kell neki más, Te idegbeteg, féltékeny nem normális vagy. Gratulálok.

2012. aug. 22. 15:17
 8/11 anonim ***** válasza:
37%
Na te is megkaptad megint:( Én már kérdést sem merek feltenni ezek miatt.Én megértelek.Annyiban egyetértek a többiekkel,hogy próbáld lenyelni a békát,és ha egyszer megbocsájtottál akkor ne dörgöld az orra alá.Próbálj boldog lenni,és ne akard más karjába taszítani.Voltam én is féltékeny örült mint most te,most is tudok lenni de le kell,hogy higgadj és utána gondol át a részleteket! Minden jót neked!
2012. aug. 22. 18:04
 9/11 anonim ***** válasza:
67%
Házisárkány lettél mellette. És hiába vagy néha boldog ha máskor meg esz a fene. Én otthagynám a helyedben, nem hiszem hogy valaha is megváltozik a viszonyotok, mindig szenvedni fogsz, és az sem véletlen, hogy úgy érzed szívja az energiád. Én is voltam ilyen kapcsolatban, sokáig nem léptem ki, és utálom a gyávaságom hogy nem választottam inkább az egyedüllétet, mint a gyötrődést. Soha nem lesz nyugtod ebben a kapcsolatban szerintem.
2012. aug. 22. 19:14
 10/11 anonim ***** válasza:
0%
Hallottad már azt a mondást, amiben a kutya van meg a szalonna?
2012. aug. 23. 00:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!