Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Bele lehet őrölni a magányba?

Bele lehet őrölni a magányba?

Figyelt kérdés
Ha az ember állandóan egyedül van,alig tartja valakivel a kapcsolatot,nem beszél senkivel,nincsenek barátai,párja sem.Én egy ilyen időszakon vagyok túl és a vége felé már kicsit kiborult a bili.Sokat sírtam és mindenen felhúztam magam.

2012. aug. 21. 22:12
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
35%
Gondolj Edmond Dantesre, ő is már az őrült határán volt.
2012. aug. 21. 22:15
 2/11 anonim ***** válasza:
43%

Bele ám, Én is lassan ott tartok.

Nagy dumás, mások szerint normális ember vagyok, megvan mindenem, mégis rinyálok, mert hiányzik, hogy legyen egy párom...

Tulajdonképpen lehetne rosszabb is, de kezd az agyamra menni

2012. aug. 21. 22:16
 3/11 anonim ***** válasza:
39%
sex is the answer
2012. aug. 21. 22:18
 4/11 anonim ***** válasza:

Ez attól függ milyen korú és milyen nemű vagy, továbbá mit szoktál csinálni. Legrosszabb helyzetben szerintem a huszonéves értelmes, jóindulatú és edzetlen fiúk vannak (4-ből 3 rám is igaz). De lehet, hogy mindenki a saját magához hasonlóakat sajnálja. De szerintem biztos:

Ha lány vagy szerencsésebb vagy, mert neten a fiúk válaszolnak rád, fordítva nem.

Ha fiatal vagy szerencsésebb vagy, mert jól nézel ki és ezért könnyebben találsz barátot.

Ha van érdekes hobbid, előnyben vagy, mert a hasonló érdeklődésű embereket hamar megtalálod.

Ha jóindulatú vagy, akkor előnyben vagy, mert az manapság ritka, inkább az önző és erőszakos emberek vannak többségben.

Ha még nincs hobbid, jó lenne elkezdeni valamit, ha mást nem, edzeni, vagy fotózni, vagy bármi, ami érdekel, mert azon lehet a legkönnyebben változtatni.

2012. aug. 21. 22:19
 5/11 anonim ***** válasza:
35%
Az ember társas lény. Bármennyire is antiszociális valaki hosszútávon nem fogja bírni az egyedüllétet.
2012. aug. 21. 22:24
 6/11 anonim válasza:
Na ha már túl vagy rajta az nagyon jó! A magányba ha valóban tök egyedül van valaki és elzárva akkor igen bele lehet őrülni. De ha van munkahely vagy család, vagy hobbi vagy bármi akkor talán nem. De egy normál embert megvisel a magány. Engem is. Én is a sokat sírok ( ami inkább akkor jellemző amikor nem jön össze egy kapcsolat olyankor tényleg borzasztó mert remélted hogy most valami pozítiv változás lesz, és te is áttélheted azt ami annyi embernek megadatik) Nagyon de nagyon rossz az egyedüllét. De küzdeni kell ellene, tényleg kell valami hasznos elfoglaltságot keresni mert különben pszichésen nem bírja az ember ami később az egészségi állapotára is ki fog hatni.De mindenkinek más lehet a gyógymód. Én megnézek most egy romantikus filmet hogy teljen az idő, de bőgés a vége, nehezen megy minden de minden. De nem adom fel lesz jobb is! A remény hal meg utojára!
2012. aug. 21. 22:33
 7/11 A kérdező kommentje:
Nekem ez már több éve húzódott.Olyankor én is kikészülök,amikor otthagynak azok az emberek,akikről azt hittem,hogy mindig velem lesznek és hogy ők nem fognak eltűnni,szinte a lelkemre kötötték.Ezek után egyre reménytelenebbnek néz ki a helyzet,főleg,hogy aki ezt csinálta velem,annak nagyon adok a szavára,értelmes embernek tartom.És ha már ő is eltűnik,akkor itt nagy baj van,mégpedig velem.És nem tudom,hogy képes lennék e megoldani.Pszichológushoz már jártam,nem akarom az egész életemet pszichológusnál tölteni.Sokan ajánlották ezt,de tényleg sokat jártam.Ilyenkor felmerül bennem,hogy van e így értelme az életemnek.Szerencsére úgy gondolom,hogy túl vagyok rajta.Ha nem így állnék hozzá,akkor el is kezdhetném magamat temetni,mert így tényleg nincs semmi értelme az életnek.Van hobbim,van érdeklődési köröm,de emberek nélkül valahogy sz@rt sem ér az egész.Amúgy nem vagyok otthon ülős típus,ha kell,akkor egyedül kóvájgok a városban,mint gólyafo.s a levegőben,de a bezártságot azt nem bírom.
2012. aug. 21. 22:42
 8/11 anonim ***** válasza:
Még igazából annyit lehetne tenni, hogy jársz bulikba, szórakozóhelyekre, kocsmákba. (függetlenül mondjuk attól, hogy mi a hobbid) Ha haverokkal nem is, de egyedül menj le, merj ezzel kockáztatni és aki szimpatikus, szólítsd le, hívd ki csocsóra, biliárdra, vagy táncolni (italra ne hívj meg senkit. Tapasztalatból mondom, hogy úgy nem fognak téged megjegyezni) A legjobb a csocsó, vagy a biliárd, mert azok társasjátékok. És így talán tudsz új barátot/barátnőt szerezni.
2012. aug. 21. 23:32
 9/11 anonim ***** válasza:
Én is magányos voltam, de kb. ahogy leírtam, így szedtem fel még 6 éve a fél várost :)
2012. aug. 21. 23:34
 10/11 A kérdező kommentje:

8 Nem szeretem a szórakozóhelyeket,ilyen helyre biztos nem fogok elmenni,főleg nem egyedül.De eljárkálni szoktam,meg próbálok mindig odacsapódni emberekhez.Csak nem mindig sikerül fölkeltenem az érdeklődést.Sőt.Nem vagyok valami jó ebben.De már úgy gondolom,ez az időszakom véget ért,csak annyira szörnyű volt,hogy még mindig nem hiszem el.

9 XD

2012. aug. 22. 08:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!