Bele lehet őrölni a magányba?
Bele ám, Én is lassan ott tartok.
Nagy dumás, mások szerint normális ember vagyok, megvan mindenem, mégis rinyálok, mert hiányzik, hogy legyen egy párom...
Tulajdonképpen lehetne rosszabb is, de kezd az agyamra menni
Ez attól függ milyen korú és milyen nemű vagy, továbbá mit szoktál csinálni. Legrosszabb helyzetben szerintem a huszonéves értelmes, jóindulatú és edzetlen fiúk vannak (4-ből 3 rám is igaz). De lehet, hogy mindenki a saját magához hasonlóakat sajnálja. De szerintem biztos:
Ha lány vagy szerencsésebb vagy, mert neten a fiúk válaszolnak rád, fordítva nem.
Ha fiatal vagy szerencsésebb vagy, mert jól nézel ki és ezért könnyebben találsz barátot.
Ha van érdekes hobbid, előnyben vagy, mert a hasonló érdeklődésű embereket hamar megtalálod.
Ha jóindulatú vagy, akkor előnyben vagy, mert az manapság ritka, inkább az önző és erőszakos emberek vannak többségben.
Ha még nincs hobbid, jó lenne elkezdeni valamit, ha mást nem, edzeni, vagy fotózni, vagy bármi, ami érdekel, mert azon lehet a legkönnyebben változtatni.
8 Nem szeretem a szórakozóhelyeket,ilyen helyre biztos nem fogok elmenni,főleg nem egyedül.De eljárkálni szoktam,meg próbálok mindig odacsapódni emberekhez.Csak nem mindig sikerül fölkeltenem az érdeklődést.Sőt.Nem vagyok valami jó ebben.De már úgy gondolom,ez az időszakom véget ért,csak annyira szörnyű volt,hogy még mindig nem hiszem el.
9 XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!