Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Az unalomba bele lehet őrölni?

Az unalomba bele lehet őrölni?

Figyelt kérdés
Csak mert annyira unatkozok 2 napja hogy úgy érzem megőrülök.Semmi nem köt le.
2011. júl. 21. 19:00
 1/9 anonim válasza:
100%
attól függ. borsot vagy paprikát szeretnél bele őrölni ?
2011. júl. 21. 19:02
 2/9 A kérdező kommentje:
őrülni
2011. júl. 21. 19:03
 3/9 A kérdező kommentje:
Bocsi. :)
2011. júl. 21. 19:03
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Csak a hülye embher unatkozik. Olvass, drága! Sportolj! Telefonálj, barátkozz, tévézz, takaríts! Menj el bulizni, vásárolni...nem igaz h nincs ami lefoglaljon!
2011. júl. 21. 19:04
 5/9 anonim ***** válasza:
Szerinem bele lehet! De ha valaki unatkozik, ott már gond van! :S Mármint ha nem köt le semmi...
2011. júl. 21. 19:04
 6/9 anonim ***** válasza:
Ismerős. Egyszerre 10 dologra kellene figyelnem, hogy lekössenek. Persze vannak dolgok, amik azonnal magukkal rántják a figyelmemet.
2011. júl. 21. 19:06
 7/9 A kérdező kommentje:
A baj még az hogy 1 fityingem sincs.Takarítás megvolt de az szintén nem túl izgalmas.Barátok nemigazán vannak csak 1 de ő most nem ér rá.1 hete szakított velem barátnőm 3 év után.Úgy hogy együtt is éltünk.Most a szerelmi bánat mellé társul egy kis "szarrá unom magam".
2011. júl. 21. 20:00
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

nekem is volt már ilyen

ami várható, hogy szerteszórt leszel

én kb 10 napig unatkoztam, céltalan volt minden, egy idő múlva kifordítva vettem fel a pólót - észre sem vettem

nem csuktam le a kuka fedelét - csodálkoztam hogy lehet nyitva

szóval ha nem is lehet beleőrülni, de belehülyülni az biztos.

2011. júl. 21. 20:00
 9/9 anonim ***** válasza:
Bele, de nem az unalomba, hanem a depresszióba, ami miatt unatkozol. Jókedvű ember nem unatkozik, mert szinte mindent jó csinálni. Egy kiadós mozgás segít, bár tudom, nehéz ilyenkor nekiállni, de megéri!
2011. júl. 22. 14:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!