Akik veszélyeztetett terhesek voltak és hetekig, hónapokig feküdnötök kellett. Hogy bírtátok? Nem őrültetek bele az unalomba?
Szia!!
Nekem tavaly szeptemberben volt egy spontán vetélésem és most is terhes vagyok 16 hetes nekem is állandó fekvést javasolt az orvos de én nem tartom be!!
A ház körüli dolgokat is megcsinálom sőt rengeteget sétálok és az nekem nagyon jót tesz!!Mondtam a dokinak is azt mondta h semmi baj ha bírom mehetek!!A sok fekvéstől még rosszabul voltam,mint igy hogy naponta másfél 2 km-ket sétálok!!
Én a 12. héttől fekszem.A placenta a méhszájnál van megtapadva és minden nap vérezgettem.Ráadásul volt már egy vetélésem is.Nagyon nehezen viseltem eleinte,de nekem muszáj betartani.
Babakönyveket olvastam,neteztem,tv-t néztem,gobleneztem.Mára már felkelhetek,de csak módjával.25 hetes vagyok és már nem vérzek,a placenta kissé feljebb húzódott,de még mindig veszélyeztetett terhes vagyok.Megéri feküdni ha kell.A babóért mindent megtesz az ember.:)
Második vagyok.
Akkor nagyon szorítok neked :)Majd írd meg az eredményt!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!