Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti mit gondoltok arról, h a...

Ti mit gondoltok arról, h a párom elment a szüleivel és a lányával nyaralni?

Figyelt kérdés
Pedig tölthettük volna 3-ba is a hetet, nem kellenek ahhoz a nagyszülők, mikor egész nyáron szinte ott volt a gyerek. De ő a kérésem ellenére elment. Ti mit gondoltok erről? Joggal vagyok csalodott?
2012. aug. 21. 16:57
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
a Lánya nagyon szeret engem, és hiányolta is,h nem 3-an mentünk.Nem voltunk idén együtt nyaralni.és nem értem,h valaki miért mondja,h 4.be akartak menni.Egy kapcsolat nem a szülőkből áll én sem a szüleimmel akarok menni nyaralni hanem a párommal.És ő majdnem mindennap találkozik a szüleivel és ők sincsennek annyira jó kapcsolatban.
2012. aug. 21. 19:57
 12/20 anonim ***** válasza:
Valószínűleg azért mondta valaki, hogy négyesben akarnak menni, mert semmi részletet nem tudunk, így aztán a kérdésedre sem tudunk válaszolni.
2012. aug. 21. 19:58
 13/20 A kérdező kommentje:
mi megterveztük ,h 3 an megyünk, de kitalálták ,h ők is jönnek.Nem érzik ,h feleslegek és nem kellett volna a fiatalok közzé állni?
2012. aug. 21. 20:08
 14/20 anonim ***** válasza:
87%
Mentek a szülők, és erre te megsértődtél.Most ők nyaralnak, te meg ülsz otthon egyedül. Jobb így? Mehettél volna, de ezt választottad.Magadra haragudhatsz csak.
2012. aug. 21. 20:16
 15/20 anonim ***** válasza:
89%

Te miért nem mentél velük?

"Nem érzik ,h feleslegek és nem kellett volna a fiatalok közzé állni?"

Ezt másik oldalról is meglehet közelíteni, hogy ők a családja te meg csak barátnője vagy.

Nem érzik, hogy felesleges, mert nekik az unokával töltött idő számít nem a te hisztid.

2012. aug. 21. 20:17
 16/20 A kérdező kommentje:
Bocsi de felesége vagy!Szval nem csak a barátnője, és gyerek ott volt egész nyáron a mamánál.engedhette volna ,h együtt lehessünk mi is 3-an.
2012. aug. 21. 20:35
 17/20 anonim ***** válasza:
100%

Te azért nem mentél, mert megsértődtél a szülei miatt?

Megértelek, de azt tudnod kell, hogy hosszútávon mindig a békesség a célravezető. Sőt, ha ott vannak a nagyszülők, még lazábban telik a nyaralás, mert valaki mindig tud vigyázni a gyerekre. ;)

2012. aug. 21. 21:40
 18/20 anonim ***** válasza:
58%

Ez esetben azért érthető a kérdező, még akkor is, ha egyesek szerint hisztis. Azért az sincs teljesen rendjén, hogy valaki a szüleivel és a lányával megy nyaralni, nem a feleségével. Gondolom mivel már eltervezték hármasban a nyaralást és a szülei kinyögték, ők is jönnének, ezen sértődött meg a kérdező és ezért nem ment. Én megértem, mert nem tudta volna magát jól érezni. Milyen dolog az, már ne haragudjatok, hogy a szülők kinyögik, hogy ők is akarnak menni a családi nyaralásra annak ellenére, hogy ezt nem minden fél akarja? Az én szüleimnek és anyósomnak sem jutna ilyen eszébe, sőt idén mindkét fél azt mondta, nem jön, mert úgy gondolta, menjünk el mi egy családként. Szóval a másik oldal sem okés.

Kérdező, javaslom, hogy feltétlenül beszéljétek meg a férjeddel ezt az incidenst, ne veszekedve és sértődve, hanem komolyan és higgadtan. Mondd el neki, hogy ez rosszul esett, mert te velük (vele és a lányával) szerettél volna nyaralni, nem a szüleivel. Azzal sem lenne gond, ha leszerveztetek volna hármasban is egy nyaralást. De így,hogy csakis a szüleivel, így már nem oké.

Le lehet pontozni, mert nem egyezik a véleményem a többségével! :P

Én írtam, hogy amíg nem tudunk részleteket, nem tudjuk, hogy együtt voltatok-e nyaralni, addig nem lehet választ adni a kérdésedre.

2012. aug. 22. 07:57
 19/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm kedves előttem szoló, teljesen úgy látod a helyzetet, mint én,
2012. aug. 23. 08:56
 20/20 anonim ***** válasza:
41%

én mióta gyerekeink vannak csak kettesben vagy csak mamikkal megyek. sokkal pihentetőbb ha ottvannak! legyél rugalmasabb és okosabb! hosszú távon magadnak ártasz ezzel a viselkedéssel. mert most is mi van? itt puffogsz a helyett h a tengerben/balcsiban lógatnád a lábad. megérte?

a szülei,miért ne vinné őket? és mi az h feleslegesek? jaj ne legyél már ennyire gonosz. és attól h a gyerek ott volt, a párod nyilván nem és ő is akarhat a szüleivel lenni nem? még szép h elment nem is értem h kérhet valaki ilyet a párjától h ne menjen a szüleivel! a férjeddel értek egyet, a helyében én sem hagynám magam.

2012. aug. 23. 10:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!