A férjemnek van igaza vagy nekem? (vita a mosógép vásárlás miatt)
Előző, nem azért, azért, mert az ő kikerülésével, "csakazértis"... én férfiként biztos úgy értékelnék egy ilyen akciót, hogy akkor nem bízhatok a másikban, mert ha most ezt eldöntötte egy személyben, akkor máskor, mást is el fog dönteni...
Biztos meg lehet találni azzal az emberrel a kompromisszumot, lehetetlen, hogy ne látná be a forgótárcsás izé anakronisztikus voltát...
Hagyd rá a férjedre a mosást,biztos nem csinálná..
Az is jó ötlet,amit már irt az egyik hsz,hogy vezesd le neki a költségeket.
utolsó vagyok
pl egy A+os kevés áramot fogyaszt,mi is ilyet vettünk,igaz akció volt pont.Na meg víz..
"én férfiként biztos úgy értékelnék egy ilyen akciót, hogy akkor nem bízhatok a másikban, mert ha most ezt eldöntötte egy személyben, akkor máskor, mást is el fog dönteni..."
Itt pont a férj döntötte el, hogy márpedig NEM lesz mosógép, ez nem ugyanolyan diktátorviselkedés?
Kérdező szerintem gyűjtsd külön a férjed ruháit, és egy darabig csak a sajátodat meg a gyerekét mosd, a férjedét mossa ő maga, azt el is cseszheti, meg meg is tapasztalhatja, hogy milyen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!