Komoly kapcsolata mellett nagyon vonzódik hozzám, normális ez?
5 éves kapcsolata mellett vonzódik hozzám az egyik ismerősöm, akivel mostanában ismerkedtünk össze. Lehet érezni a szikrát köztünk, és már mások is észrevették. Mindenáron egymáshoz akarunk érni (nem tapiz, nem nyúlkál!!), keressük egymás társaságát.
A barátnőjéről nem beszél, csak hogy 5 éve vannak együtt már. Én nem tudom hogy ez normális e a pasi részéről, nem vagyok valami tapasztalt pasi ügyben. Az biztos, hogy velem nem fogja megcsalni a barátnőjét, nem vagyok az a típus, tehát nem kérek oltogatós válaszokat, ha lehet.
Én 23/L, Ő 31
Nézd, szerintem minden olyan kapcsolat teljesen normális, ami nem okoz kárt senkinek, és kölcsönös. Tehát, ha nektek jó, hogy plátói módon elflörtölgettek, és az illető párkapcsolatára ez nincs negatív hatással, akkor nem látok benne kivetni valót.
(tudom, a nők ezt nehezen hiszik el, de akár pozitív hatással is lehet)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!