51/52 anonim válasza:
Nem semmi,végig olvastam a két évvel ezelőtti hozzászólásokat...gondoljatok bele a magyar nevek is külföldi fordítások által kerültek a naptárunkba, régen az Emilia,Evelin,Natasa ...stb lett volna mindenkinek furcsa,vagy borzasztó...
Ahogy telnek az évek,ahogy a divat változik,úgy a nevek is változnak! Engem Elvirának hívnak,nem túl gyakori,lehet becézni,lehet csúfolni is,mint ahogy az összes nevet! Mégis imádom a nevem,nem tucatnév,sosem "gyűlölném" emiatt szüleim érte...amiket írtatok...ahogy leminősíttetétek a kérdezőt,csak mert neki tetszik!? Nem vagyunk egyformák,nagyon tetszik az EVOLET :) Kis korom óta eldöntöttem,ha lányom lesz Enoola vagy Evolet lesz. ;)
52/52 anonim válasza:
Szerintem szép név és nagyon egyedi. Nem értem azokat akik csúnyának tartják..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!