Bár Magyarországon elég csúnyának hangzik ez a név magyar szavak között, de van ennél csúnyább név is.
Ha illik a vezetéknévhez, akkor miért ne adhatnád neki? Te gyereked, nem mi döntjük el, a környezetében lévők úgyis megszokják a nevét.
De valóban, benne van a pakliban, hogy ő utálni fogja a nevét, ezért jobb lenne egy kevésbé csúfolható, kevésbé külföldi név.
nekem tetszik ... de csak egy t-vel ;)
szerintem az Orália meg a virágnevek (Kamill, Gyöngyvirág, stb..) és a magyarosított külföldi nevek (Dzsennifer, Dévid, stb ...) sokkal! rosszabbak
Megnéztem egy t-vel anyakönyvezhető. A vezetékneve Nagy lesz.
Sokkal inkább Evolet, mint Fanni, Lilla, Erzsébet, Aranyka, Dzsenifer vagy nem is tudom....
Ne csináld már! Yvett, vagy Edward!!
Nem tudom fiúnak vagy lánynak akarod, mert nem olvastam el:P; hogyha nem regénybe kell, akkor szerintem passzoljuk!:D Van esetleg még a Polett, ami nem tudom, férfi vagy női, de az amúgy Paulette angolul, úgy meg lányban Paula, fiúban ezek szerint egy változatban Pál:) De én tényleg nem tudom:):)
nem csak az h csúfolják mert ez más névnél is áll,de annyira antimagyar... na és becézni is nehéz: Evol,Evo,Emo.
még az Ivett is jobb ennél
"Sokkal inkább Evolet, mint Fanni, Lilla, Erzsébet, Aranyka, Dzsenifer vagy nem is tudom...."
Már ne is haragudj, de én Lilla vagyok, és világ életemben imádtam a nevem..nem baj, téged fog gyűlölni a lányod:D
Én is abban a filmben hallottam. :-)
Evinek is lehetne becézni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!