Mi a véleményetek a Vanda névről? Becenevek?
Szerintem Vandinak vagy Vandácskának lehet becézni. De nekem mindig egy vicc jut eszembe erről a névről, amiben a nő bemutatkozik a férfinek:
- Vanda vagyok.
Mire a pasi:
- Es kicsit öveg is.
Nekem egyáltalán nem tetszik.Olyan kemény hangzása van,számomra egy rideg név,és sajnos egy olyan keményszívű nem olyan bájos kislányt képzelek el ebben a névben.Senkire nem asszociálok egyébként,csak valahogy ezt sugározza.Persze nem akartam megbántani a Vandás anyukákat csak nekem ez jött le.De lehet pont az ellentéte is.
Vandi,Vandus,Vani,Vancsi
Én úgy ismerem a viccet, hogy:
-Helló! Vanda vagyok!- mire a pasi:
-Azt látom!
:D
Vanda-Panda, ami elsőre eszembejut, aztán Vanda Maci, Vanda Cukor, Vandus, Vanduci, Vandi, Vandu, Vanduka, Vandika, Vandalina, Vandálka, stb. Határt csak a képzelet szabhat.
én imádom ezt a nevet :) mondtam rokonoknak hogy ha lányom lesz ezt a nevet szeretném neki adni... egyből jött hogy jaj ez milyen sz*r név, olyan keménynek tűnik meg gonosznak... kicsit el is vették a kedvemet, már más nevet adnék a gyerekemnek... bár, ha 2 lányom lenne, lehet hogy a második Vanda lenne, mert hát kit érdekel? szeretni fogják a lányomat akkor is ha nem tetszik a neve... :) bárcsak az én nevem is Vanda lenne! :)
becenevek: Vandi, Vandácska, Vandus :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!