Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Anyukák, mit tennétek a...

Anyukák, mit tennétek a helyemben?

Figyelt kérdés
Kihagyhatatlan állásajánlatot kaptam Németországban, amitől minden anyagi problémánk megoldódna, még félretenni is tudnék. A baj az, hogy egyedül nevelem a lányomat, az apja külföldön él, és elváltunk. A lányom 2 hete lett 18 éves, és most lesz végzős a gimnáziumba. Nagyon szeretné itt tölteni az utolsó évét. Szeretne itthon maradni egyedül. Tulajdonképpen már betöltötte a 18-t, de ilyen még nem volt soha, hogy egyedül hagytam, ezért nem tetszik a dolog. Pénze az lenne, mert az apja rendszeresen küld neki pénzt a számlájára, amit ebben az esetben nyilván én is megtennék. Holnapig el kell döntenem, hogy elvállalom a munkát vagy sem, de még mindig nem tudom mit tegyek.
2012. aug. 20. 12:27
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
100%
vállald el a lányod meg lesz egyedül
2012. aug. 20. 12:33
 2/27 anonim ***** válasza:
100%
Én elvállalnám. Szólj pár rokonnak, ismerősnek, hogy néha nézzenek rá a lányodra.
2012. aug. 20. 12:33
 3/27 anonim ***** válasza:
100%
Menj. A lányodnak úgyis itt az ideje, hogy szokja az önállóságot.
2012. aug. 20. 12:34
 4/27 anonim ***** válasza:
80%

Hagyd otthon, de egyezzetek meg, hogy naponta 1-2 alkalommal jelentkezik.

Ha valami gond lenne, legrosszabb esetben szabit veszel ki és hazamész.

Lenne ott valaki, aki rá tud nézni a lányodra néha? Barátnő, rokon?

2012. aug. 20. 12:35
 5/27 anonim ***** válasza:
100%
Mennyire önálló a lányod? Ha úgy érzed, hogy egyedül is boldogul és a nagy szabadság miatt nem fogja hanyagolni a sulit és nem fog lezülleni, akkor szerintem is menj ki külföldre.
2012. aug. 20. 12:37
 6/27 anonim ***** válasza:
91%
18 éves, nem kisbaba....mi a kérdés?
2012. aug. 20. 12:38
 7/27 anonim ***** válasza:
100%

Menj! a lányodnak is jól fog esni, hogy megbízol benne. Te ismered milyen, ha az lenne hogy buli minden nap mert egyedül él, akkor nyugodt szívvel menj el. Csináljatok neked egy facebookot, és ott akkor beszéltek amikor csak akartok!

(esetleg webcamera stb.. ha megoldható így még láthatod is!)

16/L

2012. aug. 20. 12:41
 8/27 anonim ***** válasza:
100%

Attól függ hogy a lányod mennyire "felnőtt" és talpraesett.

Ha a gyakorin található 18 éveseket nézem( nem mindenki ilyen hál istenek) akkor nem engedném egyedül. Ha olyan mint az unokahúgom akkor egy percet sem gondolkodnék,és simán egyedül hagynám.. Szóval nem az a lényeg hogy 18 éves,hanem az,hogy viselkedik 18 évesen. Ezt pedig te tudod eldönteni,mi nem.

2012. aug. 20. 12:41
 9/27 anonim ***** válasza:
100%
bocsánat, elírtam!! szóval ha NEM az lenne hogy buli egész nap
2012. aug. 20. 12:42
 10/27 anonim ***** válasza:
100%
Segítenék neki abban, hogy azért ne maradjon teljesen felügyelet nélkül, ne érezze magát magányosnak. Tudja, hogy létkérdésről van szó, azért utoljára még ezt az üzenetet hagynám neki. "Vigyázz magadra kislányom! Szeretlek! Csók: anyu"
2012. aug. 20. 12:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!