Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi az, amit a legjobban...

Mi az, amit a legjobban szégyellsz az életedben, amit tettél vagy mondtál?

Figyelt kérdés
És ha épp olyan a dolog, mik lettek a következményei?
2012. aug. 20. 11:53
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
75%

Tobb is van. Gyerekkoromban penzt loptam, soha nem derult ki, engem viszont hosszu ideig iszonyu buntudat gyotort es gyotor ma is, ha eszembe jut.

Tovabba: a tesom lakzijan cserben hagytam anyukamat, nem alltam melle, hanem lementem a barataimhoz kocsmaba, vagy ha jelen is voltam, inkabb a poharral foglalkoztam. Regebben- rossz tarsasag miatt- elegge elindultam a lejton, ittam, buliztam, stb. Egyszer annyira berugtam, hogy hazaerven felboritottam valamit, anyum megebredt, jol lecseszett- abban a pillanatban mit bantam en, hadd beszeljen... Aztan ahogy bedoltem az agyba, elojott Vuk. Masnap reggel vettem csak eszre. Eltuntettem a nyomokat, aztan kimentem anyuekhoz, persze folytatodott a lelki froccs, akkor tenyleg nagyon mindent megbantam.

Ez ket eve tortent, akkor voltam utoljara reszeg. Nagyon- nagyon sajnalok es szegyenlek mindent, ha tehetnem, visszaforgatnam az idot es mindent maskepp csinalnak.

24N

2012. szept. 15. 17:07
 22/29 anonim ***** válasza:
50%

Elég sok mindent szégyellek, szörnyű ember vagyok.

Nagyon szégyellem, hogy egy velem egykorú lánytól elloptam egy barbiet 5-6 évesen. Ők gazdagok voltak, én meg úgy voltam vele, hogy neki fel sem tűnik abból a több száz barbieból az az egy, nekem meg az lett volna az Az egy. Olyan bűntudatom volt utána, hogy bedobtam egy kis patakba.

10 évesen brutálisan elhíztam, 155 cm voltam és 57 kiló. Szörnyű nézni azokat a fotókat, elképesztő milyen undorító voltam. Szégyellem.

Aztán jött a másik véglet, 13 és koromra már 160 cm és 50 kiló voltam, de folyamatosan visszhangzottak a fejemben azok a csúfolódások amiket akkor kaptam, amikor kövér voltam, szóval 15 éves koromra 39 kg lettem. Szégyellem, hogy milyen hülye voltam, hogy képes voltam éheztetni magam, annyira megalázó volt a pszichiátrián, mindenki teljesen elmebetegnek nézett. Amit a legjobban szégyellek, azok a bulimiás periódusaim, azokról még sosem beszéltem senkinek.

16 évesen szándékosan megvágtam magam, egyszer.

14 évesen halálosan szerelmes voltam egy szőke lányba, még 2 évig róla szólt az életem, szinte végig az motivált, hogy "ha eszel sosem fogsz neki tetszeni..". Nem tudom, hogy tudta-e, hogy mit érzek, de állandóan dicsért, hogy milyen gyönyörű vagyok, folyton ölelgetett és puszilkodott, szóval szerintem tudta, és nagyon durván játszott velem, nekem meg a szívem szakadt meg minden pillanatban. Nagyon szégyellem ezt is.

12 évesen egy nap megettem 3 tepsi kakaós csigát egy falásrohamkor[tudok sütni].

16-17 éves koromban dohányoztam egy évig.

Húh van még, de hosszú lenne folytatnom. Nem tudom melyiket szégyellem a legjobban, nem tudok választani.

2012. szept. 15. 18:06
 23/29 anonim ***** válasza:
100%

Szégyellem, hogy nem tudtam soha igazán kötődni a szüleimhez,ez mindennap eszembe jut, amikor a körülöttem lévő emberekre gondolok.

Szégyellem, hogy anyám miatt napi 10km-rt futottam 3 hétig és mindennap hánytattam is magam, lefogytam 8kg-ot, mert azt akarta, hogy gólyatáborba úgy menjek, hogy jól nézzek ki.Azóta sem volt 29-es méretű farmerom és mégjobban szégyellem, hogy szerinte még 10kilót kellett volna lefogynom.Ennek az lett a következménye, hogy a szüleim állandó külsőségekre vonatkozó kritikáján végre 25 évesen túl tudtam lépni, elfogadni önmagam és szeretni, szépnek érezni annak ellenére, hogy még most is bántani próbálnak. Így inkább már alig találkozom velük.

Szégyellem, hogy sosem tudtam elmondani anyámnak őszintén semmit és jól esett volna megbeszélni vele a szerelmi életemet,vagy bármi mást.

2014. máj. 12. 12:36
 24/29 anonim ***** válasza:

Az elsö baratomhoz evekig ragaszkodtam , mert szerettem , habar a kapcsolatunk 2 ik eveben kiderult h semmit nem akar tölem, en megis ragaszkodtam.

Hüsegesen vartam , nem ismerkedtem masokkal, pedig ö igen

Aztan egy nap eltunt , meghazasodott .

Következö szegyen : a ferjem.

Hozza is ragaszkodtam , akkor is mikor eljart a keze. 15 evet voltam vele.

Ha egyszer valakivel összejött a szex, akkor futottam utana.

Ma a falak menten jarok es felejteni probalom a HULYESEGEIm amikert Dragan megfizettem!

Utalok minden ferfit mar

2014. máj. 12. 12:43
 25/29 anonim ***** válasza:
A szüleimet, úgy zusammen.
2014. máj. 12. 15:39
 26/29 anonim válasza:
Egyszer felraktam egy fiút egy gyűlölködős oldalra, mert azzal a lánnyal jött össze, akibe szerelmes voltam. Azóta szégyellem magam valahányszor visszagondolok erre.
2014. máj. 12. 15:48
 27/29 anonim ***** válasza:

Még kicsi voltam, és nagyon szerettem volna egy barbie babát. De anyuék "csak" egy barbies tolltartót vettek, én meg nagyon sírtam, mert csalódott voltam, némi hiszti is lehetett benne. Megbánthattam anyukámékat, mert ők csak meg akartak lepni. Tudom, hogy nem nagy dolog, de ez a történet nagyon belevésődött az emlékezetembe, és azóta is elszégyellem magam és bűntudatom van, ha szembe jut.

23/N

2014. máj. 12. 17:37
 28/29 anonim ***** válasza:
Hát azt hogy nem gondolkoztam hogy mi is akarok lenni.
2015. ápr. 30. 14:51
 29/29 anonim ***** válasza:

21 evessen csont reszegen polo nelkul tancoltam egy szorakozohelyen az asztalon ki is dobtak .

belszerettem egy dominikan szepfiuba halaossan szaladtam utana egesz addig amig kiderult hogy nem lanyokra hajt.

Ket fiuval akartam egyszerre szexelni es amire oda kerult a sor elbogtem magam majd hanytam egy jot

2015. ápr. 30. 17:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!