Mi az, amit a legjobban szégyellsz az életedben, amit tettél vagy mondtál?
Anyummal nagyon csúnyán beszéltem azt mondtam neki hogy utálom (pedig már 18-19 éves voltam szóval nem kisgyerek) máig látom magam előtt az arcát ahogy ledöbbent...:(
Időközben meg is halt sajnos (23 éves koromban) azóta is iszonyúan bánom persze bocsánatot kértem tőle még a halála előtt de akkor is...
Senki sem fog úgy szeretni ahogy ő szeretett. Pedig azóta gyerekeim és férjem van, mégis így gondolom.
van egy pár ilyen dolog.
a mamám nagyon érzékeny és megsirattam párszor,mert mérges voltam rá,pedig csak jót akart én meg olyat mondtam amivel megbántottam..annyira rossz volt.
egyszer meg elloptam valamit mert nem volt pénzem,de aztán másnap bementem és elmondtam mit tettem mert egész éjszaka ezen gondolkoztam..hát jól lecsesztek,de megérdemeltem.természetesen az árát is kifizettem végül.
Off: #13, tudod te mit jelent az a "megsiratni"? Pl. ha valaki meghal, és sírunk miatta.
Ha te teszel valamit, ami miatt már sír, (mint pl. a mamád), akkor őt nem megsiratjuk, hanem megríkatjuk.
On: részegen írtam a páromnak egy erősen szexuális töltetű üzenetet, hogy este mit és hogyan fogok vele csinálni. Véletlenül anyunak küldtem el...
Azt bánom a legjobban, hogy összetörtem az álmomat.
Amit szégyellek, hogy egy gyenge ember vagyok.
Pénzt loptam kiskoromban :(( nagyon nem vagyok büszke rá!
És egyszer nagyon csúnyán berúgtam és belehánytam a srác nyakába xD ez is nagyon ciki.
Nős férfival találkozgattam pár hónapig. (Nem feküdtünk le, csók volt.) Aztán lebuktunk. Beszélgettem neten a feleséggel. Borzasztó volt.
Tanultam az esetből, kellőképpen szégyellem magam. Ők egyébként együtt vannak azóta is. Többé nem teszek ilyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!