Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti erre hogyan reagálnátok?...

Ti erre hogyan reagálnátok? Párom exe tegnap a páromnál aludt.

Figyelt kérdés

Nem élünk együtt a barátommal. A csaj sírva hívta fel őt tegnap este, hogy a szülei kidobták otthonról, nincs hova mennie és had aludjon nála. Párom beleegyezett, a csaj ott aludt, egy ágyban aludtak de elméletileg nem volt semmi. Reggel elment a csaj, átment a nagyszüleihez.

Én bízom a páromban, legalábbis szeretnék benne bízni, nagyon remélem, hogy tényleg nem történt köztük semmi. A kérdésem nem is arra vonatkozik, hogy szerintetek mi történt, hanem arra:

Nektek ez a szituáció hogyan esne?

Én kiakadtam egy kicsit...

2012. aug. 19. 14:15
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:

Én is csak ugyanezt tudom ismételni.

Teljesen mindegy, hogy történt-e valami vagy nem. Ha már egy ágyban aludtak, gondolkodás nélkül dobnám a pasit.

Ha "csak" nála aludt, de nem egy ágyban, akkor csak nagy balhét csapnék belőle.

De egyébként egy normális, becsületes pasi ilyenkor alapból elküldi a lányt...vagy a lány maradhat és ő meg átmegy a barátnőjéhez/haverjához/szüleihez stb aludni. Ja és persze előre szól a barátnőjének erről!

2012. aug. 20. 10:44
 22/28 anonim ***** válasza:
Kérdező, na mi volt?
2012. aug. 20. 10:51
 23/28 anonim ***** válasza:
0%
Pont ilyen helyzetben voltam én is, 2 éve történt, akkor 3 éve együtt voltunk. Én hittem neki és nem változott azóta se semmi, szinte már el is felejtettem. A barátom aludt a csajnál meg vidéken dolgozott abban a városban ahol a csaj lakik és nem tudott a földön aludni mert felújítás volt... És hajnalig dumált a csaj báttyával. Én elhiszem, úgysem tudom ellenőrizni.
2012. aug. 20. 10:52
 24/28 anonim ***** válasza:
100%
Azt nekem nem adná be, hogy nem volt hova feküdni. Egyszer egy program miatt egy ismerős lánynál aludtunk többen, mivel lakótársai vannak, minden ágy foglalt volt. Hogy hol aludtunk? A földön mind a négyen. Kaptunk pokrócot, párnafélét és ennyi. Ha a párodnak az ágyán kívül semmi más fekvőalkalmatossága sincs (kanapé), akkor is meg lehetett volna oldani máshogy.
2012. aug. 20. 20:33
 25/28 Pendulum92 ***** válasza:
Kib@sznám, mint macskát sz@rni.
2012. okt. 6. 20:32
 26/28 anonim ***** válasza:
Na? Mi lett veletek azóta?
2012. okt. 7. 16:43
 27/28 anonim ***** válasza:
nekem is volt olyan exem,akit előbb hivtam ha baj volt mint anyámat,vagy a barátnőmet mert ő pasifejjel jó tanácsokat tudott adni. és sokszor aludtam nála is. ilyenkor mindig volt szex. de a csajainak tudtommal sosem mondta ezt el. mindenesetre fura szitu
2013. márc. 5. 14:01
 28/28 anonim ***** válasza:

a korrekt ez lett volna: drágám,gizike nálam alszik,mert a szülei kidobták. én meg akkor megyek át hozzád

ettől függetlenül nem biztos h szexeltek,de azért ez gáz

2013. márc. 5. 14:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!