Ti erre hogyan reagálnátok? Párom exe tegnap a páromnál aludt.
Nem élünk együtt a barátommal. A csaj sírva hívta fel őt tegnap este, hogy a szülei kidobták otthonról, nincs hova mennie és had aludjon nála. Párom beleegyezett, a csaj ott aludt, egy ágyban aludtak de elméletileg nem volt semmi. Reggel elment a csaj, átment a nagyszüleihez.
Én bízom a páromban, legalábbis szeretnék benne bízni, nagyon remélem, hogy tényleg nem történt köztük semmi. A kérdésem nem is arra vonatkozik, hogy szerintetek mi történt, hanem arra:
Nektek ez a szituáció hogyan esne?
Én kiakadtam egy kicsit...
Miért nem tegnap hívott fel téged a párod,hogy ez meg ez van? Én ebben az esetben ,és persze külön ágyban alvásnál nem akadtam volna ki annyira..
de ez a sztori,ebben a formában hát belőlem előhozta volna az állatot sztem.
Azonnal szakítanék vele.
Először is előre szóljon, és kérdezzen meg, hogy mit szólnék hozzá. Másodszor pedig, ahogy mások is írták, miért kellett egy ágyban aludni? Meg miért nem ment a nagyszüleihez? Az nem kifogás, hogy messze van....
Én el tudok képzelni olyan szituációt, hogy pl.: valaki csak az exéhez tudna menni vészhelyzet esetén. Pl.: teszem azt a lányt késő éjjel dobják ki meg ugye messze is laknak a nagyszülei, akkor hogy csöngeti fel őket éjszaka, meg hogy megy hozzájuk ha nincs busz is. Belegondolva, hasonló helyzetben én is csak az exemhez tudnék menni. Van egy barátnőm, aki közel lakik hozzám, de 1,5 szobás lakásban él a szüleivel, nem tudnék oda menni egy éjszakára se. A másik jó barátnőm más városban él. Maradna az ex...
Az viszont kiakasztó, hogy egy ágyban aludtak. Még ha nincs is egy kanapé, akkor a párodnak meg kellett volna ágyazni magának a földön és aludjon ott...Szerintem mindegy is hogy lefeküdtek e. Ha még van köztük ekkora érzelmi kötődés, hogy 1. a lány csak hozzá tud fordulni baj esetén és él is a lehetőséggel, 2. igényük van arra, hogy együtt aludjanak (mindegy szexelnek e...) akkor szerintem a ti kapcsolatotok igen csak felejtős mert ők egymáshoz ragaszkodnak érzelmileg, és ezek nem baráti érzelmek. Az hogy a párod tagadja a dolgokat azt jelenti még magának se tudta elismerni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!