Ti erre hogyan reagálnátok? Párom exe tegnap a páromnál aludt.
Nem élünk együtt a barátommal. A csaj sírva hívta fel őt tegnap este, hogy a szülei kidobták otthonról, nincs hova mennie és had aludjon nála. Párom beleegyezett, a csaj ott aludt, egy ágyban aludtak de elméletileg nem volt semmi. Reggel elment a csaj, átment a nagyszüleihez.
Én bízom a páromban, legalábbis szeretnék benne bízni, nagyon remélem, hogy tényleg nem történt köztük semmi. A kérdésem nem is arra vonatkozik, hogy szerintetek mi történt, hanem arra:
Nektek ez a szituáció hogyan esne?
Én kiakadtam egy kicsit...
Én nagyon, de nagyon kiakadtam volna. Most is, hogy beleképzeltem magamat a helyzetbe és beleborzongtam.
Egyfolytában azon járna az eszem, hogy mi van ha előjöttek a régi érzések aznap este.. ?
Fúú hát én botrányt csináltam volna, és dobnám a pasit!!!
mióta vagytok együtT?
Azon nem akadnék ki, ha egy éjszakára befogadná vészhelyzet esetén. Ez teljesen normális.
Na de semmivel nem tudná megmagyarázni, miért kellett egy ágyban aludniuk. Ez elfogadhatatlan.
Engem tisztel annyira a párom (és szeret is), hogy ilyen helyzetben inkább székben aludna, vagy a földön, de nem feküdne az exe mellé, az is biztos.
Elméletileg azért nem ment egyből a nagyszüleihez, mert ők messzebb laknak, és este nem tudott már oda átmenni.
2 éve vagyunk együtt. Én bízom benne, szeretnék bízni benne. Látom rajta, hogy nagyon szeret. Meg tegnap óta (még) nem változott meg a viselkedése, remélem, hogy tényleg nem feküdtek le... Vagy bármi ilyesmi...
De akkor jó, ha jogos a kiakadásom. Mert gondoltam arra, hogy lehet nem jól kezelem, mert végül is "szegény" csajt kidobták otthonról, nem volt hova mennie és nehogy már ezért legyek kiakadva, hogy a párom segített... De ha más is kiakadna, akkor jó. :D
Egy ágyban aludtak? Úgy dobnám ki a pasit, hogy a lába se érné a földet! Bár igaz, legalább bevallotta...
Miért nem aludt valaki a földön? Én ezt nem tűrném. Az még oké is lenne, ha befogadta, de ez már sok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!