Utálom a nagyim! Mit tegyek?
Figyelt kérdés
2012. aug. 18. 21:15
11/18 anonim válasza:
Sajna a rokonokat nem lehet megválogatni.Ne beszélj vele akkor
12/18 anonim válasza:
A kérdés minősége, és a magyarázat hiánya miatt arra kell, hogy következtessek, hogy tinis kis kifakadás, melynek nem sok alapja van.
14/18 anonim válasza:
Remélem, a kérdezőt is utálja a családja, így 1:1.
15/18 anonim válasza:
A nagyit utálja, így akkor 1:1, ha a nagyi is utálja őt, nem az egész család.
16/18 anonim válasza:
A kérdésből semmi nem derül ki, csak az, hogy hülye a kérdező (mindenféle magyarázat nélkül bevág egy hülye kérdést).
17/18 anonim válasza:
Konkrétan miért utálod?
Nem írtál semmit, ahhoz, hogy válaszolni tudjunk, kell valami elfogadható magyarázat.
Azért utálod, mert mindig bántott, vagy egyszerűen olyan a természete?
Vagy azért utálod, mert bableves helyett, spenotot csinált?
Vannak lényeges különbségek.
18/18 anonim válasza:
pont az előbb akartam én is ezt kérdezni.. én is utálom a nagyim , de van is okom rá.. egy gonosz boszorkány.. anyukámat soha nem sajnálta peddig magába nevelt fel három gyereket , mindig dolgoztatta , és még a fiát (apukámat ) is mindig uszitotta ellenünk ,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!