Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Utálom apámat. Hogy kellene...

Utálom apámat. Hogy kellene elmondanom neki, hogy hagyjon minket békén?

Figyelt kérdés

Sziasztok.4 éves koromban elváltak a szüleim, mert apám gyakran bántalmazott, illetve sértegetett minket.Nem egyszer volt, hogy meg is pofozott, csupán azért, mert nem voltam hajlandó a zsebébe rakni a kezemet.(!) Sokat járkált az óvoda körül, ezért édesanyámnak figyelmeztetnie kellett az óvónőket, hogy ne engedjenek el vele.Valami gyogyó beütése biztos van, mert régebben is késsel fenyegetőzött itthon..Már gondolkoztam rajta, hogy megmondom neki takarodjon el innen.Ezt az embert hogy nevezhetném az apámnak? Ma is korán elment a városba anyu, hát csodálkoztam is, hogy 1-2 órán belül hazaért.Kiderült, hogy a tömegbe elkezdte követni Őt apám és úgy ordibált utána, mint egy hülyegyerek.. "Miattad kukázom,hozzádb*szom a telefont,megöllek" ezeket ismételgette.Annyira ideges voltam már, hogy sírva fakadtam.Anyám meg mosolyogva kérdezte, hogy miért sírok? Én meg mondtam neki, hogy azért, mert tudom, hogy fáj neki.De Ő mindig csak mosolyog rám, pedig tudom, hogy mennyire fájhat neki..apámnak szemtől-szembe nem merném elmondani az őszinte érzéseimet, mert félek tőle.Pontosabban attól, hogy anyával csinál valamit, vagy megint bántani fogja.Képes itt végig zengeni az utcát minden idiótaságot hablatyolva...Mit tegyek?? Lehet gyáva vagyok, de nagyon félek.

14/L (előre is köszönöm a válaszokat)

2012. aug. 11. 19:58
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Ha ennyire súlyos a helyzet, szólni kell a rendőrségnek, lehet kérni távoltartási végzést, ami azt jelenti, hogy nem mehet a közeletekbe. Ha igen, elviszik.

Kegyetlennek tűnhet, de még mindig jobb, mint a félelem.

2012. aug. 11. 20:02
 2/4 anonim ***** válasza:
41%
Rendőrség, ha vannak frissebb nyomok, akkor vegyetek róla kórházi látleletet, tanúkat biztos tudtok szerezni, lehet rá kérni távoltartási végzést. Aztán vagy megadják, vagy nem :( Sajnos egy erőszakos csaádtag ellen nem sokat tehet még a törvény sem :(
2012. aug. 11. 20:03
 3/4 anonim ***** válasza:

Hát miért nem válnak el a szüleid?

Alkohollal hogy áll? Vagy csak simán bolond?

2012. aug. 11. 23:19
 4/4 A kérdező kommentje:

"Sziasztok.4 éves koromban elváltak a szüleim.." rögtön az első sorba megtalálod.Egyébként tudtommal nem alkoholista, és nem is iszik, mivel nincs pénze.

Ha ez így fog tovább menni tényleg komolyabb segítséghez kell fordulnunk.Köszönöm még egyszer a válaszokat.:)

2012. aug. 12. 00:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!