Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek a barátnöm normális?

Szerintetek a barátnöm normális?

Figyelt kérdés
Van egy barátnöm 47 éves,nincs gyereke..A héten voltam nála az új lakásában és köpni-nyelni nem tudtam.Mindenhol a fiam (12)fényképei vannak kirakva,söt olyan képek is amelyeket biztos nem ajándékoztam neki. Többször volt olyan hogy csak telefonon tartottuk a kapcsolatot mert a fiamat már az örületbe kergette.Àllandóan puszilgatta volna,a lábát-talpát simogatta,minden 10.-ik percben nem vagy éhes? nem vagy szomjas?hiába mondom neki a fiam már nem kisgyerek,egyszerüen nem fogja fel.Ti mit csinálnátok a helyemben?

2012. aug. 18. 13:57
 1/8 anonim ***** válasza:
85%
Nem normális, de szegény biztos bele van keseredve, hogy nincs gyereke. Szerintem beszélgess el vele az örekbefogadásról.
2012. aug. 18. 14:02
 2/8 A kérdező kommentje:
ÀAAA,magát is alig tudja eltartani,nem még egy gyereket.
2012. aug. 18. 14:05
 3/8 anonim ***** válasza:
59%
Tartsd távol a fiadtól! Ne hívd hozzátok,találkozzatok máshol.Én megkérném(lehet,hogy kicsit durvára sikerülne),hogy a lakásából azonnal szedje le a gyerekem képeit, semmi köze nincs hozzá.
2012. aug. 18. 14:12
 4/8 A kérdező kommentje:
Van még egy 3 éves lányom is, róla még nem kért képet,nem is foglalkozik vele. Most mondta a fiamnak,hogy kár hogy fiatal vagy.Félek hogy ez valami más már nála..Lakásomba ezek után biztos nem engedem...
2012. aug. 18. 14:25
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Létezik női pedofília is.

Mondjuk attól, hogy megfogja a lábát, még lehet simán túlcsorduló anyai ösztön. A fiadat kérdezd meg, hogy valaha ért-e hozzá, vagy mondott-e olyat, ami nem illik. Gondolok itt fenék/nemi szerv megérintésére, vagy "félrecsúszott puszira".

Engem a család 30 éves barátja kóstolt be, amikor 15 éves voltam. Óvatosan csinálta, hogy ne legyen egyértelmű, de elfutott a pulykaméreg és olyan hangosan kezdem el kiabálni vele, hogy megijedt és többet nem próbálkozott.

Viszont egy 12 éves gyerek még éppen elég "kicsi" ahhoz, hogy ne tudja egy hasonló szituban megvédeni magát.

2012. aug. 18. 14:32
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Elég sanszos a pedofil hajlamaa, ha a másik gyerekedre nem nyomul ennyire. Főleg az ilyen kijelentés után hogy kár hogy fiatal a fiad.

Én ezek után nem hogy a lakásomba nem engedném, de se a gyerekem, se a magam közelébe nem. Szakítsd meg vele a kapcsolatot mert ez beteges!

2012. aug. 18. 14:32
 7/8 A kérdező kommentje:
Èn is így gondoltam,hogy megszakítom vele a kapcsolatot 20 évi ismeretség után...Oda még nem nyúlt-szerencséjére,de a fiam kányelmetlenül érzi magát.Már többször beszéltem vele,hogy ne csinálja,mégis próbálkozik..Volt a héten egy beszólása egy játszótéren egy 14 éves fiúra,ugye milyen szép gyerek? Na ettöl akadtam ki. Ezért is írtam ide hogy csak én képzelek be magamnak dolgokat vahy egy kívülálló is így látja..Köszönöm az eddigi válaszokat!
2012. aug. 18. 14:44
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Az "ugye milyen szép gyerek" lehet szimpla ténymegállapítás. Ilyet én is szoktam néha mondani gyerekre, kutyára, épületre. Ez még nem jelent semmit szerintem.
2012. aug. 18. 15:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!