Szerintetek a barátnöm normális?
Létezik női pedofília is.
Mondjuk attól, hogy megfogja a lábát, még lehet simán túlcsorduló anyai ösztön. A fiadat kérdezd meg, hogy valaha ért-e hozzá, vagy mondott-e olyat, ami nem illik. Gondolok itt fenék/nemi szerv megérintésére, vagy "félrecsúszott puszira".
Engem a család 30 éves barátja kóstolt be, amikor 15 éves voltam. Óvatosan csinálta, hogy ne legyen egyértelmű, de elfutott a pulykaméreg és olyan hangosan kezdem el kiabálni vele, hogy megijedt és többet nem próbálkozott.
Viszont egy 12 éves gyerek még éppen elég "kicsi" ahhoz, hogy ne tudja egy hasonló szituban megvédeni magát.
Elég sanszos a pedofil hajlamaa, ha a másik gyerekedre nem nyomul ennyire. Főleg az ilyen kijelentés után hogy kár hogy fiatal a fiad.
Én ezek után nem hogy a lakásomba nem engedném, de se a gyerekem, se a magam közelébe nem. Szakítsd meg vele a kapcsolatot mert ez beteges!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!