Miért jó az, ha valaki napokig nem szól senkihez?
Figyelt kérdés
Szüleim tegnap veszekedtek és azóta anyám nem beszél senkivel. Nem értem, mire jó. Gyerekes.2012. aug. 18. 00:27
1/6 anonim válasza:
Nekem nevelőfaterom volt ilyen,ha Anyámmal összeveszett napokig nem szólt hozzá...,csak mikor Anyám bocsánatot kért.Pedig már 40 év körül voltak...
2/6 anonim válasza:
Vannak emberek akik a lelki sérelmüket napokik dolgozák fel ,ilyenkor nehezére esik a sértö személyel komunikálni.
Az valoszinü anyukád is ehez a tipushoz tartozik.
3/6 anonim válasza:
Érdekes, hogy gyerekesnek tartod. Ezt csak azért mondom, mert a gyerekek sokkal hamarabb megbocsájtanak és nem duzzognak napokig... általában a felnőtteknek nagyobb a "büszkeségük" ahhoz, hogy ők kérjenek előbb bocsánatot.
4/6 anonim válasza:
Érzelmi zsarolás. "Megvonom tőled a figyelmet és bűntudatot keltek, hogy bocsánatot kérj" - ez az üzenete.
5/6 anonim válasza:
Nekem anyukám ilyen.Hogyha valami baja van,csak leül a kanapéra és meg sem szólal,kérdezhetem,hogy mi baja,ameddig akarom.Elég idegesítő szokás,szerintem jobb megbeszélni a dolgokat,mint magunkban őrlődni.
6/6 anonim válasza:
Arra jó,hogy ilyenkor dolgozza fel a problémát,és nincs kedve kommunikálni.
Viszont ,ha senkihez se szól...Hát nem tudom,én ha összevesztem a férjemmel, mert ivott,nem szóltam hozzá én sem,akkor utáltam.De a gyerekeimmel azért beszéltem...
Na meg akkor nem szóltam ,ha már belefáradtam a veszekedésbe,és inkább tüntetőleg hallgattam.
Lehet,hogy gyerekes, de minden ember másképp reagál ,ha sérelem éri, vagy veszekedés után...ez is egy módja az "emésztésnek"...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!