Elég rossz itthon,mert mindenki beleszól a dolgaimba,és mellesleg nem a szüleim hanem vad idegenek!
Elb*szták az életem,tiltanak a barátomtól pedig normális srác.Dolgozik...stb.
Akkor hajtanak ezerrel....
Elszeretnék itthonról menni minnél hamarabb,mert engem csak az bánt hogy idegen emberek akiknek semmi közük az életemhez azok szólnak bele.Normálisan tanulok,dolgs vagyok mégis csesztetnek,elegem van.
Igen, amint betöltötted a 18-at, azonnal csomagolhatsz és mehetsz. De hogyhogy vadidegenek szólnak bele az életedbe? Ezt nem értem...
2009. júl. 23. 10:00
3/13 anonim válasza:
Ha betöltöd a 18-at akk Magyaro. törvényei szerint felnőtt vagy tehát a szüleid utána nemtarthatnak otthon ha akarsz elmész de ameddig nemtöltöd be addig sajnos a szüleid beleegyezése nélkül NEM költözhetsz el...de 18 évesen már igen:D
2009. júl. 23. 10:00
4/13 A kérdező kommentje:
Olyanok akik segítettek anyámnak.És anyám nem szólhat semmit,mert akkor a szemébe vágnák hogy ők mennyit segítettek neki.Így anyám nem szól semmit mikor b*sztatnak engem,csak hallgat.Olyan rossz.
Belefáradtam.Sokszor tapostak bele a lelkembe,de a tegnapi volt a legrosszabb,padlon vagyok.
Ezért is döntöttem úgy hogy elakarok menni.
Amint lehet szerzek munkát a suli mellett és elmegyek.
2009. júl. 23. 10:04
5/13 A kérdező kommentje:
Tudom 2. válaszoló.
2009. júl. 23. 10:05
6/13 anonim válasza:
sztem anyukáddal megérné megbeszélni a dolgot. mondd meg neki, hogy álljon ki érted és önmagáért is! és nem kérjetek segítséget olyantól, aki ezt rátok kiabálja, vagy kérdezzétek meg előtte, hogy jó szívvel segít-e, vagy azért, hogy utána ,,uralkodjon" felettetek (persze ezt szebben kell megkérdezni:)
2009. júl. 23. 10:09
7/13 anonim válasza:
2.vagyok....különben együttérzek veled ugyanebben a cipőben járok elegem van abból h mindenért engem hibáztat az egész család meg h senki se áll ki mellettem:S
2009. júl. 23. 10:14
8/13 A kérdező kommentje:
Beszéltem már erről vele ezerszer,de haszontalan volt.
Elsem hiszed hogy mennyi mindent kell eltűrnőm.
2009. júl. 23. 10:14
9/13 anonim válasza:
Mért ne költözhetnél el 18 évesen? De azért tudd, hogy kivitelezni nem lesz olyan egyszerű... Elgondolva egyszerűbb fenntartani egy háztartást, mint a gyakorlatban.:) Elég költséges. Less utána pusztán az albérletek mennyibe kerülnek rezsivel, és akkor még csak fedél van a fejed fölött, ami a kiadásoknak csak egy része. Szóval jól gondold át! De még van időd, ahogy látom.
2009. júl. 23. 10:16
10/13 A kérdező kommentje:
Tudom,ezért is fogok a suli mellett dolgozni,jobban mondva megpróbálok munkát keresni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!