Gyerek = csicska. Helyes ez így?
Apukám ezt a nézetet vallja. Ő dolgozik, mi meg nyaljuk ki a hátsó felét is.
2 méterre van tőle a telefon, de mi vigyük oda neki. Hanem visszük, jön a szokásos duma, hogy semmirekellők vagyunk, stb. Ezt hallgathatjuk órákon keresztül. Néha pofon is csattant már.
Szóval kb 2 órával ezelőtt ketten voltunk csak itthon, én az emeleten takarítottam. Lehívott, hogy húzzam már fel neki a redőnyt, olyan sötét van. Kb 2 karnyújtásnyira volt tőle a redőny..
Aztán "ha már lent vagy", akkor hozzál légyszí egy kis vizet. Viszek, erre: de ne szénsavmenteset.. Na itt már majdnem felrobbantam a dühtől.. Aztán húzzam már fel a többi redőnyt, rakjam már rendbe a SAJÁT ÁGYÁT, meg rakjam már el az elmosottakat, meg csináljam ezt, csináljam azt...
Kit érdekel, hogy annyira fáj a fejem, hogy szétesik, pihentem volna, miután gyorsan összepakoltam volna itt fent... De ez sem érdekelte.
Különben nem végez nehéz fizikai munkát, kamionsofőr. Napi 6 óra munka éjjel.
Igazából jól esett leírni, senkinek sem szoktam panaszkodni, mindenkinek meg van a saját baja...
Ha van valami tanácsotok, szívesen veszem! Anya sokszor próbált beszélni vele, de ő sem jutott semmire. Úgyhogy feladta, és megcsinálja, amit kér...
"Különben nem végez nehéz fizikai munkát, kamionsofőr. Napi 6 óra munka éjjel. "
Tudod, megérdemelnéd, hogy neked legyen ilyen "könnyü" munkád! AZért a kamionsoför elég sok fizikai munkát végez, és kimondottan fárasztó dolog.
Ettöl függetlenül szerintem is kicsit túlzásokba esik apád.
Kérdező: Keresd meg az ombudsmanos bácsikat és néniket, akkor majd a börtönben fogják csicskáztatni az apukádat, amikor épp nem a szappanért kell lehajolnia.
Szerintem megérdemelné.
Többször elküldtem már melegebb éghajlatra, voltak is belőle nagy veszekedések, még egyszer fel is pofoztam, miután ő is engem. Nagyon ugrok arra, ha valaki kezel emel rám.
Ezek után békén hagyott kb 3-4 napig, addig a többieket még többet csicskáztatta, szóval nem értem el vele sokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!