Nem tudom, helyes e az amire most készülök?
Nem. Ne találkozz vele. Nem az a megoldás hogy más karjaiban keresed a vigaszt. Vagy ha igen, akkor kerek perec mond meg a férjednek. Először beszélj vele, próbáljátok megoldani a gondotokat, ha nem sikerül váljatok el, de ne randizz a pasival mert abból úgyis megcsalás lesz a vége...
Ezt a mondatodat viszont nem értem:
"Minap kiderült róla, hogy el akart hagyni minket,de csak azt tartotta vissza, hogy szeret."
Mi másért maradt volna veletek???? Ez nem elég???
elég lenne akkor a szeretete, ha nem más nőkkel tisztelet tudó kedves beszédes , velem meg egy tuskó csak az ágyba vagyok nő amúgy meg csak egy p...csa vagyis ezt ordítja rám, mert szeretnék vele beszélgetni a problémánkról vagy csak esetleg este hozzá bújni.
Válni nem akar mert imád engem meg a picurkákat, de nem értem én.
Meg csalni nem akarom, csak jól esik, hogy valaki törödik velem is.
Akkor adj ultimátumot! Vagy megváltozik vagy elválsz!
Persze hogy nem akarod megcsalni... senki nem akarja megcsalni a férjét, de aztán mégis megtörténik. Nálatok is megfog, ezt elhiheted! Ha nem találkozol vele, akkor nincs kísértés sem. Vagy pedig állj a férjed elé és mond meg neki hogy most elmész és randizol egy férfival aki törődik veled és ez jól esik. Kérdezd meg tőle is hogy helyes-e amit csinálsz. :)
a 7-ik év mindig baljós a kapcsolatokban:)
Te tudod hogy mennyire szereted a férjed,és kitartasz-e mellette. üljetek le beszélni,h őszintén mit szeretne,de 4 szem közt h a gyerekek ne hallják,igaz nem tudom mennyi idősek.. SOk szerencsét,és kitartást! :)
Ne mond el a férjednek ezzel nem javítasz a helyzeten.
Olyan nőnek aki ki van éhezve a szerelemre, románcra semmi sem lehet csábítóbb mint egy férfi aki őszintén szereti. Várj még ismerd meg a másik férfit utána dönthetsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!