Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy férfi tud még egy nőt...

Egy férfi tud még egy nőt szeretni annyira, mint a gyermeke anyját? Elvált férfiakat is kérdezném! (többi lent)

Figyelt kérdés

Próbálom a lényeget leírni, bocsi ha kicsit hosszú lesz.

Párommal 2 éve vagyunk együtt.

Elég viharosan indult a kapcsolatunk, neki előtte nem sokkal ért véget a házassága, hogy megismerkedtünk. Akkoriban eléggé össze volt zavarodva, nem akart komoly kapcsolatot. A 2 év alatt mégis odáig fejlődött a kapcsolat, hogy azt mondta csak én kellek neki, imád és tervezzük az összeköltözést is.

Előző kapcsolatában született egy kislánya akit párom nevel. Én elfogadtam és szeretem mindkettőjüket én vagyok velük 2 éve, a kislány édesanyja a lány tájára se néz.

Párom elég zárkózott, nem igazán szeret beszélni erről a témáról, de láttam hogy most is hívta a nőt telefonon. Rákérdeztem, hogy ezt miért kellett. Azt mondja, hogy nem tudja elfogadni, hogy a nő nem keresi a lányát és elkezdett sírni (amit soha nem láttam tőle). Azt mondja nem szereti már a nőt, de mindig arra hivatkozik, hogy tiszteli, mert "csak a gyereknek az anyja", de a nő tényleg nagyon gáz, se erkölcsileg, se anyagilag sehogy nem támogatja a kislányt még a családi pótlékot is ő veszi fel. Szóval nem értem mit lehet ezen a nőn tisztelni.

Most mikor már elvileg minden oké, most érzem, hogy lehet nem is szeret annyira mint a volt párját? Egy férfi tud még egy nőt szeretni annyira, mint a gyermeke anyját?

Én is családot szeretnék, gyereket. Szeretném, ha a gyerekem apja imádna minket, de nem tudom egy elvált férfi képes-e még egyszer tiszta lappal indítani?

Mit tudnék tenni, hogy elfelejtse azt a nőt?

2012. aug. 14. 23:12
1 2 3
 21/21 A kérdező kommentje:
Ellenkező esetben én szerintem el tudnám felejteni a gyermekem apját, ha az nem foglalkozna a gyerekével. Az, hogy én tiszteljek valakit azért az illetőnek tennie is kell. Csúnyán mondva, de ha egy férfi csinálna nekem egy gyermeket és utána azt se érdekelné, hogy él-e, van-e mit ennie, nem foglalkozna vele biztos elhajtanám az ....-ba. És inkább foglalkoznék az új párommal aki tegyük fel imádná a gyerekemet. De lehet én gondolom rosszul. Egyébként a kislány 4 éves és 1 éve nem látta az anyja, előtte is csak párszor, illetve 1 éves koráig nevelte. Na de mind1 is a kérdés nem is erről szólt. Csak az ismerőseim körébe akiknek van gyerekük sokan mondják, hogy még egy nőt/férfit sose tud úgy szeretni az ember mint a gyermekei anyját/apját. Erre lettem volna kíváncsi mi a véleményetek erről és köszönöm is a válaszokat:)
2012. aug. 16. 17:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!