Egy férfi tud még egy nőt szeretni annyira, mint a gyermeke anyját? Elvált férfiakat is kérdezném! (többi lent)
Próbálom a lényeget leírni, bocsi ha kicsit hosszú lesz.
Párommal 2 éve vagyunk együtt.
Elég viharosan indult a kapcsolatunk, neki előtte nem sokkal ért véget a házassága, hogy megismerkedtünk. Akkoriban eléggé össze volt zavarodva, nem akart komoly kapcsolatot. A 2 év alatt mégis odáig fejlődött a kapcsolat, hogy azt mondta csak én kellek neki, imád és tervezzük az összeköltözést is.
Előző kapcsolatában született egy kislánya akit párom nevel. Én elfogadtam és szeretem mindkettőjüket én vagyok velük 2 éve, a kislány édesanyja a lány tájára se néz.
Párom elég zárkózott, nem igazán szeret beszélni erről a témáról, de láttam hogy most is hívta a nőt telefonon. Rákérdeztem, hogy ezt miért kellett. Azt mondja, hogy nem tudja elfogadni, hogy a nő nem keresi a lányát és elkezdett sírni (amit soha nem láttam tőle). Azt mondja nem szereti már a nőt, de mindig arra hivatkozik, hogy tiszteli, mert "csak a gyereknek az anyja", de a nő tényleg nagyon gáz, se erkölcsileg, se anyagilag sehogy nem támogatja a kislányt még a családi pótlékot is ő veszi fel. Szóval nem értem mit lehet ezen a nőn tisztelni.
Most mikor már elvileg minden oké, most érzem, hogy lehet nem is szeret annyira mint a volt párját? Egy férfi tud még egy nőt szeretni annyira, mint a gyermeke anyját?
Én is családot szeretnék, gyereket. Szeretném, ha a gyerekem apja imádna minket, de nem tudom egy elvált férfi képes-e még egyszer tiszta lappal indítani?
Mit tudnék tenni, hogy elfelejtse azt a nőt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!