Miért foglalkozik velem még mindig annyi év után is?
Öt éve volt egy párom aki elhagyott egy fiatalabb lányért.
Róla annyit kell tudni hogy lelkileg szereti bántalmazni azokat akik egy kicsi jóindulatot mutatnak felé.
Ezt az utánam lévő nőt folyton azzal piszkálta hogy engem emlegetett fel neki hogy ebben meg abban jobb vagyok.
Emiatt a nő elkezdett zaklatni, egy évig kaptam tőle leveleket amikben leirogatta nekem miben jobb nálam és hasonlók.az 1. 2-3 üzenetnél még reagáltam, aztán nem foglalkoztam vele.
Az ex-szel nagyon régen nem tartom már a kapcsolatot, ők sincsenek együtt egy ideje de hallottam hogy még beszélnek.
Viszont mások mondták hogy bármit csinálok azt a nő utánam csinálja. Pl. kideríti hol nyaraltam és ő is oda megy, ha veszek egy fehér nadrágot és készül rólam egy kép, pár óra múlva már rajta is ott virít a mása.
Nem értem miért csinálja, nem vagyunk gyerekek, anyagilag, karrierileg is jóval felettem áll és gondolom észben is egy bizonyos téren mert olyasmit tanult amire én képtelen lettem volna.
Már rég elfeledkeztem róla de most, hogy mások említették meg és ennyire nyilvánvaló külső szemlélők számára is ez a másolás, érdekel a dolognak a pszichológiája.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!