Hogyan tudok elköltözni itthonról? Gyámügy? Csak el akarok kerülni innen!
Figyelt kérdés
Nem bírom tovább a szüleimet. Egyedül a testvéreim voltak nekem, de elköltöztették őket. Anyám apám állandóan kínoz! Nem bírom tovább! Kihez menjek? Gyámügy tesz valamit?? Könyörgöm segítsetek nem bírom!
15/L
2012. aug. 14. 18:54
22/22 anonim válasza:
Mi a helyzet most veled, mert látom ezt még tavaly kérdezted?! Velem most van hasonló helyzet. Nekem három tesóm van, akik nálam kisebbek. Apukám kint dolgozik Bécsben, ritkán van itthon és keveset. Anyukám mindig ordibál velünk. Sokszor mondja azt, hogy bárcsak meg se születtünk volna, miért bünteti Isten őt azzal, hogy megszülettünk, alig várja, hogy felnőjünk és elhagyjuk a házat. Ma is volt egy ilyen szituáció. Ha mondok neki valamit, hogy ez nem helyes, hogy így beszél velünk, ez nekünk nagyon rosszul esik és, hogy anya létére, hogy tud ilyet mondani, akkor is csak kiabál, hogy nekem nincs jogom így beszélni vele, én nem mondhatom meg neki, hogy mit tegyen/hogy beszéljen... Legszívesebben én is elköltöznék, és alig várom a pillanatot amikor itt hagyhatom..mert Apával nincs semmi gond, ő soha nem mondott egy rossz szót se, ő nagyon rendes, csak sajnos keveset van itthon, és olyankor anya kicsit visszafogja magát, mert ha apa előtt is így beszél, apa rá szól, hogy mégis, hogy mondhat ilyet, de neki is azt mondja, hogy azt mond amit akar stb....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!