Hogyan tudok elköltözni itthonról? Gyámügy? Csak el akarok kerülni innen!
Nem bírom tovább a szüleimet. Egyedül a testvéreim voltak nekem, de elköltöztették őket. Anyám apám állandóan kínoz! Nem bírom tovább! Kihez menjek? Gyámügy tesz valamit?? Könyörgöm segítsetek nem bírom!
15/L
azt maoandta h 11 evesen elment kollegiumban..de lehet h annak már 9 éve
nem kell mindenben a rosszat látni
kollegiumba*
de amugy tényleg,mi a baj? O.o
6# Egyáltalán nem erről van szó! Sosem a takarítással, vagy a kimenővel volt a probléma. De ha neked is olyanokat mondanának, hogy bárcsak védekeztek volna, bár eltűnnék már, miért vagyok egyáltalán, az téged is megviselne... És ezek még a legszebbek! Én soha semmit sem csinálok jól, mert én csak egy b*lfasz vagyok, aki megkeseríti az életüket... De nem tudom bizonyítani! Nem ütöttek még meg! Ha elmennék a gyámügyre, nem tudnám bizonyítani, mert simán letagadnák a szüleim, és csak még jobban megutálnának.
9# Szerinted szüleim ellenezték, hogy elmenjen?
És valóban, az már körülbelül 10 éve, hogy elment... Nem bírom... Folyamatosan.. Üvöltöznek velem. Ezt én nem akarom, nem csináltam semmit... Miért utálnak engem? Az egyetlen hely ahova ed
18/18 ma 20:26
Pedig van ilyen! Ennek egyik oka lehet az alkohol. Nálunk ez volt.
Én is jó tanuló gyerek voltam, sose csavarogtam. Amit egyszer mondott nekem anyukám, a következő: Bárcsak ott forognál apád mellett a sírban. ( 6 éves voltam, amikor meghalt apu)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!