Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan tudok elköltözni...

Hogyan tudok elköltözni itthonról? Gyámügy? Csak el akarok kerülni innen!

Figyelt kérdés

Nem bírom tovább a szüleimet. Egyedül a testvéreim voltak nekem, de elköltöztették őket. Anyám apám állandóan kínoz! Nem bírom tovább! Kihez menjek? Gyámügy tesz valamit?? Könyörgöm segítsetek nem bírom!

15/L

2012. aug. 14. 18:54
1 2 3
 11/22 anonim válasza:
100%

azt maoandta h 11 evesen elment kollegiumban..de lehet h annak már 9 éve

nem kell mindenben a rosszat látni

2012. aug. 14. 19:28
 12/22 anonim válasza:
100%

kollegiumba*

de amugy tényleg,mi a baj? O.o

2012. aug. 14. 19:30
 13/22 A kérdező kommentje:

6# Egyáltalán nem erről van szó! Sosem a takarítással, vagy a kimenővel volt a probléma. De ha neked is olyanokat mondanának, hogy bárcsak védekeztek volna, bár eltűnnék már, miért vagyok egyáltalán, az téged is megviselne... És ezek még a legszebbek! Én soha semmit sem csinálok jól, mert én csak egy b*lfasz vagyok, aki megkeseríti az életüket... De nem tudom bizonyítani! Nem ütöttek még meg! Ha elmennék a gyámügyre, nem tudnám bizonyítani, mert simán letagadnák a szüleim, és csak még jobban megutálnának.

9# Szerinted szüleim ellenezték, hogy elmenjen?

És valóban, az már körülbelül 10 éve, hogy elment... Nem bírom... Folyamatosan.. Üvöltöznek velem. Ezt én nem akarom, nem csináltam semmit... Miért utálnak engem? Az egyetlen hely ahova ed

2012. aug. 14. 20:11
 14/22 anonim ***** válasza:
14%
Ezekért a problémákért nem fognak gondozásba venni ,próbáld megbeszélni a szüleiddel a problémákat. Szerintem azért viselkednek igy , azért ordibálnak veled, mert féltenek téged, hiszen már egy gyerekük elment otthonról . Ha semmi rosszat nem csinálsz akkor miért ordít veled anyukád, csak úgy??
2012. aug. 14. 20:18
 15/22 anonim ***** válasza:
35%
mert hulyek.. az ilyen szulonek elkene vagni a torkat..
2012. aug. 14. 20:21
 16/22 A kérdező kommentje:
14# Nem érted??! Egyik bátyámnak ők mondták, hogy 20 napja van elhúzni a belét! A másikat meg csak úgy hagyták elmenni, olyan fiatalon! Nem elvesztették! Anyám nem félt! Ő mondja, hogy alig várja, hogy végre eltűnjek! Pedig én TÉNYLEG olyan keményen próbálkozom, takarítok, mindig azt nézem, hogy mit csináljak még meg , hogy ne kössön belém, de mindig belém köt valamiért, valami kis hülyeségért, és mindig oda lyukadunk ki, hogy gyűlöl és nem akarja , hogy létezzek!
2012. aug. 14. 20:21
 17/22 A kérdező kommentje:
Nem bántani akarom őket, csak egyszerűen, el akarom felejteni a gyerekkorom... Annyira szerettem a testvéreimet (Szeretem..) , és még őket is elveszítettem miattuk!
2012. aug. 14. 20:22
 18/22 anonim ***** válasza:
32%
Kedves Kérdező ! Nem vagyok hülye, értem mit mondassz, egyszerűen csak nem halottam még ilyet, hogy egy anya igy beszéljen a gyermekeivel ,ok nélkül. A gyerekkorodat nem fogod elfelejteni soha, az az életed része. Ezzel csak megbarátkozni tudsz majd később. Beletörődni.
2012. aug. 14. 20:26
 19/22 anonim ***** válasza:
100%

18/18 ma 20:26

Pedig van ilyen! Ennek egyik oka lehet az alkohol. Nálunk ez volt.

Én is jó tanuló gyerek voltam, sose csavarogtam. Amit egyszer mondott nekem anyukám, a következő: Bárcsak ott forognál apád mellett a sírban. ( 6 éves voltam, amikor meghalt apu)

2012. aug. 14. 21:36
 20/22 anonim válasza:
40%
Hasonlo problemam van szegedi vagyok f 15 csinalok uj kerdest mert mas helyzet. De van olyan h csak ugy de nekem 5tesom van nem vagyunk ciganyok apam itthon kefeli oszttarsam aki akarja es epmult 14 de ez eleg.csinalom az uj kerdest mert mar nagyon mas min nekd kedves kerdezo.
2013. jan. 5. 19:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!