Mi idegesít legjobban a párodban?
Lusta, rendetlen, pazarló és nagyon hisztis tud lenni.
De azért még imádom.
25/N 25/F
Ha elmegyünk enni valahova (gyorsétterem) mindig hazavisszük . Ő sohasem kér semmit csak egy valamit, ami természetesen édesség. Én mindig veszek menüt direkt kérdezem, hogy kérsz tuti nem kérsz?! Nem ő nem... aztán felérünk és kaphat egy harit=fél szendvicsem...
Gyorsan eszik mindent, mintha valaki elakarná venni előle aztán egész este azt hallgatom, hogy neki mennyire fáj a hasa...
Két óráig fürdik ami olyan mint ha egy 5éves kisfiú pancsolna úszik a fürdő, miután kiszáll a kádból futkározik meztelenül mert szerinte így hamarabb szárad meg néha megspékeli "én egy meztelen csiga vagyok" kiabálással :D
de ezek is mind aranyosak csak néha kiakaszt :D
Hogy soha nem tud nemet mondani, és ennek általában én iszom meg a levét.
Nagyon utálja a veszekedést, feszültséget, és ebből kifolyólag menekül a problémák elől, sőt, soha nem áll ki mellettem.
Szivja neha az orrat, mert a zsepi szerinte csak borkinzas es ugyis ujrakeletkezik a valadek.
Ettol a falra tudok maszni, gyulolom mikor nathas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!