Anyától apához a gyerekeket?
Több, mint 1 éve elváltunk a volt feleségemmel! 2 gyermekem nála van! Mióta szét mentünk folyamatosan zaklat, zsarol a gyerekekkel. Nem kezeli rendesen őket, felelőtlen és most költözik vidékre!
Van esélyem a bíróságon, hogy nálam helyezzék el a gyerekeket? Saját lakásom van! Neki nincs semmije, a párjához költözik a családi házba!
Mit tudok tenni???
Gratulálok nektek és részvétem a gyerekek felé. Hány meg hány ember törik bele abba, hogy a szülei elválnak. Főleg ha még a viszony is rossz utána közöttük. Szégyelljétek magatokat (igen, te is, akármi is történt, a válás két ember hibája, sorozatos hibák tetőpontja, vagy meggondolatlan lépés). Nincs, hangsúlyozom, NINCS olyan dolog amit ne lehetne megbeszélni.
Nem tudom tisztelni az olyanokat, akik elválnak, de az olyanokat sem, akik ilyen házasságban gyereket vállalnak.
Sok szerencsét a perekhez! Lehet, hogy te meg abba fogsz beletörni.
"Gratulálok nektek és részvétem a gyerekek felé. Hány meg hány ember törik bele abba, hogy a szülei elválnak. Főleg ha még a viszony is rossz utána közöttük. Szégyelljétek magatokat (igen, te is, akármi is történt, a válás két ember hibája, sorozatos hibák tetőpontja, vagy meggondolatlan lépés). Nincs, hangsúlyozom, NINCS olyan dolog amit ne lehetne megbeszélni."
Az egész válaszoddal az a baj, hogy ha CSAK az egyik fél akar válni, akkor is elválasztják öket, a másik hiába tiltakozik. Az meg szintén hülyeség, hogy mindketten hibásak, mert sok esetben csak nem illenek össze, söt mivel nem mindenki kellöképpen felelöségteljes, elöfordul, hogy az egyik félnek eszébe jut, hogy ö nem akar csak házastárs meg szülö lenni, hanem "élni" akar.
Az meg, hogy mindent meg lehet beszélni: arra igencsak kiváncsi lennék, hogy ha a férjed (mert ugye nö vagy?) hetente más nökkel megcsalna, naponta berúgna, elszórná az összes pénzt, akkor ezen MIT tudnál megbeszélni?
---NEM A KÉRDEZÖRE VONATKOZIK EZ A MONDAT, HANEM A 11. VÀLASZÁRA!!---
"Nem tudom tisztelni az olyanokat, akik elválnak, de az olyanokat sem, akik ilyen házasságban gyereket vállalnak."
Tudod, az emberek változnak, és a sokan éppen a gyerek(ek) születése UTÁN jönnek rá, hogy nekik mégsem tetszik a helyzet. ELÖRE nem tudják, mert még nem próbálták, hogy milyen gyerekkel élni, gyereket ellátni, stb.
Lehet, hogy neked éppen szerencséd van, és EGYELÖRE még jól müködik a kapcsolatod, de SOHA nem lehetsz biztos abban, hogy ez mindig igy lesz.
Kiváncsi lennék, mit tennél, ha a PÁROD egyszer csak elválna töled - attól kezdve magadról is ilyen lenézöen beszélnél?
12-es! Rátapintottál A LÉNYEGRE! :)
Ő élni akart, bulizni, pasizni, és egyik reggel azzal keltett, hogy Ő már nem szeret úgy, mint férfit!
Ez ellen nem tudok mit tenni. Szerintem!
És igen, én voltam a hülye, hogy elengedtem a gyerekeimet, mert akkor kellett volna megállj parancsolnom!
A 11-eshez nem tudok mit hozzáfűzni, majd, ha ebben a cipőben lesz, rájön! :)
Na, szép. Látszik, hogy bevadult nők vannak ezen a fórumon jórészt.
Az a válaszoló, aki nem is írt semmi érdemlegeset, csak a saját sérelmeit a "szemét férfiakkal" kapcsolatban, 100%-os...
Én leírtam, hogy ez az eljárás hogyan zajlik, mire kell számítani, és, hogy ügyvédi segítség kell. Erre lepontoztatok. Gratulálok a sok eszetlennek!!! Tudjátok ti, mit jelent az, hogy HASZNOSSÁGA egy válasznak?? Kit érdekel, hogy az a válaszoló, aki 100%-ot kapott, miért vált el, hogyan üvöltözik vele a férje, és, hogy "természetesen" vitte a gyereket!?!?! A Kérdező nem ezt kérdezte, ez semmit sem tesz hozzá segítségként az ő helyzetéhez.
Az én válaszom, és más lepontozottaké is segít neki. Igenis van lehetőség arra, hogy apához kerüljenek a gyerekek minden extra ok nélkül is, pusztán azért, mert ott jobb nekik. Talán egyszer majd a közvélemény is megérti, hogy már nem azokat az időket éljük, ahol a gyerek automatikusan megy az anyához.
Undorodom az ilyen nőktől, pedig én is nő vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!