Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nincs bűn tudatom?

Miért nincs bűn tudatom?

Figyelt kérdés
Férjem van és két gyerekünk, de állandóan hanyagol meg sérteget és vissza utasít mikor szexuálisan közelednék felé azt mondja fáradt vagyok és volt hogy meg is ütőt, de ha ö vágyik szexre én meg adom neki csak kezdek beleunni.Mi nap találkoztam egy sráccal beszélgetünk és meg csókoltuk egymást és nagyon jól este pedig amolyan kis lágy csók volt. És boldog voltam ma ugy érettem szép a világ.

2012. aug. 13. 20:31
 1/4 anonim ***** válasza:
49%
Mivel a férjed igy viselkedik veled,nem is kell,hogy bűntudatod legyen,neked is jogod van hozzá ,hogy boldog légy.
2012. aug. 13. 20:33
 2/4 anonim ***** válasza:
Ne legyen bűntudatod, egyszerűen csak boldog voltál ha csak egy kis időre is. Ezt a boldogságot kéne érezned a férjeddel is, de sajnos nem érzed, már belefásutál az állandó elutasításba. Ennyi
2012. aug. 13. 21:07
 3/4 anonim ***** válasza:
Hát így megértem,ne is legyen bűntudatod
2012. aug. 14. 00:10
 4/4 A kérdező kommentje:
jo érzés , hogy nem ítéltek el , de olyan boldog voltam és most ujjra nőnek érzem magam, bár félre lépni nem akkor már mint szexet, úgy hogy házas vagyok.
2012. aug. 14. 13:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!