Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Eltűnt a barátom. Mit tegyek?

Eltűnt a barátom. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Szombaton volt a legjobb barátjának a szülinapja és buli volt, a bulin még megvolt, aztán vasárnap hajnalban ő meg 3-4 srác elindultak haza és többet nem tud senki. Amilyen bolond simán kinézem belőle, hogy valami hülyeséget csinált főleg, hogy nem is volt józan :( remélem csak eltévedt vagy valami haverjánál van, de akkor miért nem jelentkezett még? Már elkezdtük keresni és felhívni azokat akik szóba jöhetnek, de nincs sehol. Annyira félek, nem tudok megnyugodni :( mivan ha történt vele valami? :( Mit tegyek?

19/L

2012. aug. 13. 20:27
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
kérdezd körbe az ismerőseit hátha valaki látta.esetleg menj be a rendőrségre,mert lehet h bevitték miközben részegen "bolondoztak".
2012. aug. 13. 20:34
 2/14 anonim ***** válasza:
Én biztos szóltam volna a rendőrségnek...vagy felhivtam volna a kórházat,nem-e tényleg történt valami és még értesiteni sem tud.
2012. aug. 13. 20:35
 3/14 A kérdező kommentje:
A rendőrség nem tud róla semmit.
2012. aug. 13. 20:36
 4/14 anonim válasza:
nézd meg facebookját lehet , hogy beszélt valami ismerősével , hogy még mennek valahova amit neked meg a szüleinek elfelejtett mondani ..... kérdezd meg a barátait vagy hívd föl a rendőrséget kórházakat:)
2012. aug. 13. 20:37
 5/14 anonim ***** válasza:
Szorítok,h épségben előkerüljön.Én is a rendőröket javaslom+ha van Polg.őrség őket megkérni,h segítsenek a kutatásban.Szülők sem tudnak semmit?Esetleg más rokon?Írj majd,ha van hír !Biztos megvan az ésszerű magyarázat,nem szabad rosszra gondolni..
2012. aug. 13. 20:50
 6/14 anonim ***** válasza:
Az a 3-4 srácot kérdezted már?:(
2012. aug. 13. 21:13
 7/14 anonim ***** válasza:

Ha van facebookja, iwiwje, vagy akármije, akkor próbálj meg az összes ismerősének írni egy üzenetet, hogy aki tud róla, az szóljon.

Régebbről smerte azt a 3-4 srácot, akivel lelépett? Nem lehet, hogy új ismerősei,akiket még nem ismeretek, és még éppen náluk iszogatnak?

2012. aug. 13. 21:30
 8/14 anonim ***** válasza:

Manapság sok marhaság történik...én sem nyugodnék. De miért csak most keresed??

Ha meglenne szakítanék vele, mert nem valammi megbízható ember...

2012. aug. 13. 21:31
 9/14 A kérdező kommentje:
Szóltam minden ismerősnek, hogy ha tudnak róla valamit akkor jelentkezzenek de eddig még semmi. Azok a srácok is közelebbi haverjai és már ők is keresik. Ma kezdtük keresni mert gondolom a tegnapi napot végigaludta, később meg valamiért nem jött. Csinált már olyat, hogy buli után nem jött elő de akkor legalább szólt, hogy nem jön, de most még csak életjelet sem ad. Telefont nem veszi fel, facebookon szombat óta nem csinált semmit. Remélem tényleg semmi komoly.
2012. aug. 13. 21:37
 10/14 anonim ***** válasza:
Az a 3-4 srác nem emléxik arra,hogy merre ment? Próbáltál már a szüleinél érdeklődni?
2012. aug. 13. 22:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!