Eltűnt néhány ékszerem. Attól félek a barátom volt. Most mit csináljak?
Kérdezd meg a szüleidet,hogy nem e nézték meg őket?
Elég gyanús a barátod.Oka lenne rá,mivel nincs pénze nagyon.
Hát szerintem ne folytasd vele,hagyjad.
Ezt az ezótériába kellett volna sorolni, mert:
-lehet hogy a barátod egy trollkignom (közönséges nevén szarka)
Tényleg gyanúsnak tűnik a barátod, de még ne ess neki egyből. Velem is volt ilyen, hogy sehol sem találtam az ezüst ékszerem és biztos voltam benne hogy ellopták, mert akkor tartotta tesóm a születésnapját, és itt voltak a vendégei.
Ne csak a szobádat, a lakást is kutasd át, kérdezd meg a szüleidet hogy nem látták e valahol. Lehet hogy tényleg kivetted akkor, és esetleg nem a szobádba raktad le.
Hát nálunk egyszer egy gyűrű tűnt el, mint kiderült a nejlonszatyrok közt csúszott le a nővérem ujjáról, amikor túrt köztük, elég soká lett meg. (Az ő gyűrűje volt, tehát nem másét tüntette így el, csak régi családi darab, és elég kínos volt...)
Szóval nézd meg nagyon hülye helyeken is.
Gyerek nincs a családban? Játékból, butaságból elveheti, eldughatja, rossz esetben elveszíti, és nem meri bevallani...
Amúgy nekem már az is érthetetlen, hogy együtt vagy olyannal, akiről tudod, hogy hazudna neked, vagy aki kivesz pénzt a tárcádból a tudtod nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!