Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Eltűnt néhány ékszerem. Attól...

Eltűnt néhány ékszerem. Attól félek a barátom volt. Most mit csináljak?

Figyelt kérdés
Az a baj, hogy nem tudom hová lettek, ez csak egy feltételezés, hogy ő volt. Együtt élünk az én családomnál, tehát vagy ő, vagy a szüleim vették el. A barátaim nem tudják hol tartottam. Teljesen bizonytalan vagyok. Egyik pillanatban meg vagyok győződve róla, hogy ő vette el, mivel ki más lehetett volna. Egyszer már előfordult, hogy kivett a pénztárcámból pár száz forintot, és nem szólt. Jelenleg nincs túl sok pénze, de azért futotta mindenre, nem tudok olyasmiről, ami miatt el kellett volna vennie. Máskor viszont nem tudom ezt elhinni róla, nem ilyennek ismertem meg. Nem is azért gyanakszom rá, mert el tudnám ezt képzelni róla, hanem mert annyira nem látok más megoldást. Felhívtam és megkérdeztem még tegnap, azt mondta ő nem vette el, ő sosem tenne ilyet velem. Viszont tudom, hogy simán tud hazudni akár nekem is. Arra is gondoltam, hátha elkevertem valahová, mert érdekes módon a gyűrűm megmaradt, ami ugyanott volt, mint a többi. De sosem hordom őket, nem is nyúlok hozzájuk, csak emlékeznék, az is lehet hogy már hetek óta nincsenek meg. Arra emlékszem, hogy pár hete valóban kivettem őket a helyükről, és a gyűrű tényleg ottmaradt. Viszont innentől nem vagyok biztos benne, hogy visszatettem-e őket. Ha elvette, akkor az ekkor történhetett. Viszont ha nem vette el, és én nem tettem vissza őket, akkor valahol lenniük kéne, a szobám kicsi, és már teljesen feltúrtam. Teljesen tanácstalan vagyok, mert ha ő vette el, akkor ilyen emberrel nem szeretném folytatni, de ha mégsem, nem akarom hogy egy ilyen tévedés miatt érjen véget, nem akarom ártatlanul gyanúsítgatni.
2011. júl. 27. 09:34
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
27%

Kérdezd meg a szüleidet,hogy nem e nézték meg őket?

Elég gyanús a barátod.Oka lenne rá,mivel nincs pénze nagyon.

Hát szerintem ne folytasd vele,hagyjad.

2011. júl. 27. 09:38
 2/21 anonim ***** válasza:
100%
Ha tudod hogy elővetted,és nincs meg sehol,és már áttúrtál mindent,akkor sajnos a gyanúd megalapozott.Szinte tudod is biztosra,csak még áltatod magad...Egy biztos,a szüleid nem voltak,úgyhogy csak a barát marad..
2011. júl. 27. 09:39
 3/21 A kérdező kommentje:
Na igen, én is erre jutottam, de nehéz ezt elhinni 3 év együtt járás után.
2011. júl. 27. 09:40
 4/21 anonim ***** válasza:
hát nehéz elhinni persze,de ha igaz akkor tök mindegy.El kell hinned.
2011. júl. 27. 09:41
 5/21 priszoner brek válasza:
26%

Ezt az ezótériába kellett volna sorolni, mert:

-lehet hogy a barátod egy trollkignom (közönséges nevén szarka)

2011. júl. 27. 09:42
 6/21 anonim válasza:

Tényleg gyanúsnak tűnik a barátod, de még ne ess neki egyből. Velem is volt ilyen, hogy sehol sem találtam az ezüst ékszerem és biztos voltam benne hogy ellopták, mert akkor tartotta tesóm a születésnapját, és itt voltak a vendégei.

Ne csak a szobádat, a lakást is kutasd át, kérdezd meg a szüleidet hogy nem látták e valahol. Lehet hogy tényleg kivetted akkor, és esetleg nem a szobádba raktad le.

2011. júl. 27. 09:45
 7/21 anonim ***** válasza:
100%
Velem is több mint 3 év után történt ugyanez, előbb csak egy nyaklánc, aztán némi készpénz, én is mindíg azt hittem hogy elhagytam, amíg az örökölt családi ékszereim is el nem tűntek.. Senki más nem lehetett, de bizonyítékom nem volt, így csak annyit tudtam tenni hogy a páromat kirúgtam. Természetesen tagadta, de később többfelől is bebizonyosodott hogy ő volt. Ez nagyon kellemetlen helyzet, sajnálom hogy Nálad is ez történt, próbálj meg valami bizonyítékot találni.
2011. júl. 27. 09:46
 8/21 A kérdező kommentje:
Utolsó: Köszi, megpróbálok. Azt mondjuk nem tudom, ezen hogy fogom túltenni magam, nagyon nagyot csalódtam :'(
2011. júl. 27. 09:54
 9/21 anonim ***** válasza:
71%

Hát nálunk egyszer egy gyűrű tűnt el, mint kiderült a nejlonszatyrok közt csúszott le a nővérem ujjáról, amikor túrt köztük, elég soká lett meg. (Az ő gyűrűje volt, tehát nem másét tüntette így el, csak régi családi darab, és elég kínos volt...)

Szóval nézd meg nagyon hülye helyeken is.

Gyerek nincs a családban? Játékból, butaságból elveheti, eldughatja, rossz esetben elveszíti, és nem meri bevallani...

Amúgy nekem már az is érthetetlen, hogy együtt vagy olyannal, akiről tudod, hogy hazudna neked, vagy aki kivesz pénzt a tárcádból a tudtod nélkül.

2011. júl. 27. 09:55
 10/21 anonim ***** válasza:
Hát ez nagyon fura. Van egy barátod, akiről simán feltételezel ilyesmit, de még nem rúgtad ki a fenébe?? Miért nem?
2011. júl. 27. 09:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!