Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Eltűnt néhány ékszerem. Attól...

Eltűnt néhány ékszerem. Attól félek a barátom volt. Most mit csináljak?

Figyelt kérdés
Az a baj, hogy nem tudom hová lettek, ez csak egy feltételezés, hogy ő volt. Együtt élünk az én családomnál, tehát vagy ő, vagy a szüleim vették el. A barátaim nem tudják hol tartottam. Teljesen bizonytalan vagyok. Egyik pillanatban meg vagyok győződve róla, hogy ő vette el, mivel ki más lehetett volna. Egyszer már előfordult, hogy kivett a pénztárcámból pár száz forintot, és nem szólt. Jelenleg nincs túl sok pénze, de azért futotta mindenre, nem tudok olyasmiről, ami miatt el kellett volna vennie. Máskor viszont nem tudom ezt elhinni róla, nem ilyennek ismertem meg. Nem is azért gyanakszom rá, mert el tudnám ezt képzelni róla, hanem mert annyira nem látok más megoldást. Felhívtam és megkérdeztem még tegnap, azt mondta ő nem vette el, ő sosem tenne ilyet velem. Viszont tudom, hogy simán tud hazudni akár nekem is. Arra is gondoltam, hátha elkevertem valahová, mert érdekes módon a gyűrűm megmaradt, ami ugyanott volt, mint a többi. De sosem hordom őket, nem is nyúlok hozzájuk, csak emlékeznék, az is lehet hogy már hetek óta nincsenek meg. Arra emlékszem, hogy pár hete valóban kivettem őket a helyükről, és a gyűrű tényleg ottmaradt. Viszont innentől nem vagyok biztos benne, hogy visszatettem-e őket. Ha elvette, akkor az ekkor történhetett. Viszont ha nem vette el, és én nem tettem vissza őket, akkor valahol lenniük kéne, a szobám kicsi, és már teljesen feltúrtam. Teljesen tanácstalan vagyok, mert ha ő vette el, akkor ilyen emberrel nem szeretném folytatni, de ha mégsem, nem akarom hogy egy ilyen tévedés miatt érjen véget, nem akarom ártatlanul gyanúsítgatni.
2011. júl. 27. 09:34
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
Állíts neki valamilyen csapdát, pl. a szeme láttára tegyél be pénzt valamelyik fiókodba... ha eltűnik, akkor ő csórta el az ékszereket is.
2011. júl. 27. 10:00
 12/21 A kérdező kommentje:
Direkt írtam, hogy nem azért gyanúsítom, mert el tudom róla képzelni, hanem mert másnak egyszerűen nem volt rá lehetősége. A szobámban pedig nincsenek. Kizárásos alapon nem tudok másra gondolni, mint hogy ő volt. :(
2011. júl. 27. 10:09
 13/21 anonim ***** válasza:
20%
hát nekem SOHA nem jutna még csak eszembe se a barátom, vagy a családom, előbb az, hogy valahogy elkutyultam
2011. júl. 27. 10:10
 14/21 anonim ***** válasza:
100%
Tesóm barátja kirabolta anyuékat ,az otthon tárolt kasszából elvitt 200e ft-ot +100 eurót ,tesómnak ez sem volt elég még mindig vele van titokban találkozgatnak ,hiába beszélünk neki.....de neked van esélyed ,derítsd ki tényleg ő volt-e,állíts csapdát, akár kamerát is állíthatsz a szobádba
2011. júl. 27. 10:12
 15/21 anonim ***** válasza:

Az én párom is megrögzött hazudozó tud lenni ha hülyeséget csinál,de ő nem nyúlna az ékszereimnhez,amúgy meg nálunk szem elött vannak a dolgok, szóval ha eltűnne akkor egyből észrevenném.

Ha a párod volt akkor keress nála zálog papírt,mert lehet berakta zaciba(ha volt annyi esze),vagy kutasd ki amikor nincs otthon.

AMúgy meg ha nincs bizonyítékod és nem mered kirugni akkor legközelebb vagy olyan helyre tedd ahol csak te tudod vagy te is tedd szem elé és akkor egyből megtudod ki lehettt(a szoba ajtót zárd be)

2011. júl. 27. 10:15
 16/21 anonim ***** válasza:
53%
De azt is írtad, hogy tudna neked hazudni...
2011. júl. 27. 10:15
 17/21 anonim ***** válasza:
2011. júl. 27. 10:27
 18/21 A kérdező kommentje:
Az utolsó története elég hasonló az enyémhez. abban igazatok van, hogy nem egy olyan embert képzeltem el magam mellett, akiről el tudom képzelni, hogy meglop. Azt hiszem nem kéne nyomozgatnom, hanem ezt az egészet abbahagyni vele, de nem biztos hogy lesz ehhez erőm, mert nagyon szeretem, de igyekszem megerőltetni magam.
2011. júl. 27. 11:26
 19/21 anonim ***** válasza:
38%

Ha nagyon szereted, akkor nem feltételezel ilyet róla. Még úgy se, hogy senki más nem lehetett, mert inkább magadról kéne feltételezned, hogy pl. alvajárás közben kidobtad.

Így azzal az indokkal szakíthatsz, hogy nem szereted már. De bizonyíték nélkül ezért szakítani? Mi lesz, ha előkerül 2 év múlva a szekrény alól? Vagy soha nem bizonyosodik be, hogy ő volt?

Amúgy abban lehet valami, hogy ha én ártatlan lennék, és te telefonon ezzel gyanúsítanál, akkor kirúgnálak. Ha még nem tette ezt meg, akkor lehet vaj a füle mögött. De ezt én tenném, ő más jellem is lehet.

A szüleidet kérdezted már? Lehet, hogy anyád véletlenül eltette a sajátjai közé, vagy direkt eltüntette, és a barátodra tereli a gyanút.

Esetleg az UFOk voltak. Nem volt bennük valami olyan anyag, ami kellhet a fluxuskondenzátorba? :)

2011. júl. 27. 11:58
 20/21 A kérdező kommentje:
Nagyon szeretem, de ez nem jelenti azt, hogy nem látom a hibáit. Ismerem a múltját, és tudom hogy voltak dolgai. És igen tudom, hogy van hogy csinál valamit, aztán a szemembe hazudik. Mint írtam egyszer már kivett a pénztárcámból, igaz hogy csak pár száz forintot, de én ettől még kiakadtam, mert úgy neveltek, hogy más cuccához, főleg pénzéhez nem nyúlok. Nem is ez zavart a legjobban, hanem hogy nem vallotta be, én vettem észre, és utána is csak napok múlva ismerte be.Sosem tudott bánni a pénzzel, de ennek ellenére sem gondoltam volna, hogy ilyenre képes, de úgy tűnik tévedtem.
2011. júl. 27. 13:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!