Eltűnt néhány ékszerem. Attól félek a barátom volt. Most mit csináljak?
Az én párom is megrögzött hazudozó tud lenni ha hülyeséget csinál,de ő nem nyúlna az ékszereimnhez,amúgy meg nálunk szem elött vannak a dolgok, szóval ha eltűnne akkor egyből észrevenném.
Ha a párod volt akkor keress nála zálog papírt,mert lehet berakta zaciba(ha volt annyi esze),vagy kutasd ki amikor nincs otthon.
AMúgy meg ha nincs bizonyítékod és nem mered kirugni akkor legközelebb vagy olyan helyre tedd ahol csak te tudod vagy te is tedd szem elé és akkor egyből megtudod ki lehettt(a szoba ajtót zárd be)
Ha nagyon szereted, akkor nem feltételezel ilyet róla. Még úgy se, hogy senki más nem lehetett, mert inkább magadról kéne feltételezned, hogy pl. alvajárás közben kidobtad.
Így azzal az indokkal szakíthatsz, hogy nem szereted már. De bizonyíték nélkül ezért szakítani? Mi lesz, ha előkerül 2 év múlva a szekrény alól? Vagy soha nem bizonyosodik be, hogy ő volt?
Amúgy abban lehet valami, hogy ha én ártatlan lennék, és te telefonon ezzel gyanúsítanál, akkor kirúgnálak. Ha még nem tette ezt meg, akkor lehet vaj a füle mögött. De ezt én tenném, ő más jellem is lehet.
A szüleidet kérdezted már? Lehet, hogy anyád véletlenül eltette a sajátjai közé, vagy direkt eltüntette, és a barátodra tereli a gyanút.
Esetleg az UFOk voltak. Nem volt bennük valami olyan anyag, ami kellhet a fluxuskondenzátorba? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!