Külső szemmel nézve hülyít szerintetek?
Munkahelyemen rögtön az első napot végig udvarolta az egyik munkatársam (Nem a főnököm). (Bókolt, kávét hozott nekem, egész nap a sarkamban volt, feltűnően kereste a társaságomat és a közelségemet, többször is megérintett, hozzámért). Nem hülye gyerek, túl van a 30-on, majd felajánlotta hogy hazavisz (Saját munkaidejében, mert ő később végez). Nemet mondtam neki és eltűnt kb 5 percre majd elindultam gyalog haza, és félúton utolért engem kocsival és hazavitt. Munkatársainknak beszélt rólam sokat de megtudtam, hogy van barátnője.
Nyilván csak ő tudhatja hogy mit akar, de nektek mi a véleményetek külső szemmel?
24 / L
Se csókot, se semmi mást nem kezdeményezett.
Friss husi vagy a számára.
Mivel van barátnője szerintem csak hülyít. Ne foglalkozz vele.
Amúgy tetszik a pasi?
Amúgy biztos tetszik a kérdezőnek, mivel egyrészt a kérdező még reménykedett, azért volt fontos neki, hogy külső szemlélők szerint hülyíti-e vagy veheti-e komolyan. Másrészt meg a barátnő melletti csajozgatást csak helyes pasi teheti meg, az meg általában tetszik a nőknek. Vagyis a kérdezőnek is valószínűleg tetszik.
De kérdező, mi figyelmeztettünk, innentől ha hagyod magad átvágni, te tehetsz róla.
Nem hülyit,hanem meg akar d.gni.
Nálunk is van ilyen,felesége van,gyereke,de bármit megdugna ami mozog.
Szépfiú,van szövege,elég sokan hagyják is magukat.
Ne menj bele a dologba,ne hagyd h hazavigyen,a munkádat teszed kockára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!