Hogy is van ez? Család- Ágy gondok.
"ma nem toltam össze a két ágyat, csak bevetettem" ... hm, indiszkrét lesz a kérdés, de reggel volt ez vagy este?
Vagyis azért nem akarsz franciaágyat, mert nem akarsz egy ágyban aludni a férjeddel?
Egy nagy kanapénk van, ami kényelmesen ágyazható.
Nem csak az a baj, hogy egybe nyílik a két szoba, hanem nincs nappalink. Ha vendégek jönnek, akkor az ágyunkra kéne leültetni őket, a kicsik ma egész nap az ágyon játszottak, eltűnt a "játéktér".
Ma reggel nem ágyaztam be, csak szépen összehajtogattam az ágyneműt az ágyra, és annyi, az helyett, hogy összetoltam volna a kanapét.
Van ágyneműtartónk, összecsukható az ágy, kényelmesen lehet rajta aludni, nem ez a gondom, hanem az, hogy IDE CSAK FRANCIAÁGYAT akar a férjem. Semmi másról hallani nem akar.
Nappal nappalinak van összerakva a szobánk, ágy összecsukva, ágynemű az ágyneműtartóban, ülőpárnák a földön, ha jönne valaki le tudunk ülni normálisan beszélgetni, este meg az ágyat kinyitom és leágyazok alváshoz.
És ami miatt kérdeztem az az, hogy most, hogy bemutattam, milyen a szoba, ha nappal is nyitott ágy van, akkor a lakás rendetlen.
[link] mert így néz ki a szoba, ha egész nap estére van rendezve...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!