Hogy kezeljem a helyzetet? Bővebben lent.
1.,Anyukám és apukám hamar elváltak miután apu egy balesetben elvesztette a fél jobb lábát. Sokáig ketten éltünk anyuval egy kis belvárosi lakásban és minden gondtalan volt. Suliba jártam barátaim voltak stb... Aztán anyu megismerkedett a mostani pasijával akinek szült két gyereket. Utálom azt az embert. Anyu sokszor kérdezi hogy utálom -e de én mindig azt mondtam rá hogy nem dehogyis. :( Folyton cinikus velem nem vesz komolyan a a problémáimat is úgy kezeli mintha ötéves lennék... Most nála lakunk és az életem egy pokol. Két faluval odébb járok suliba a barátaim mesze vannak...
2., Az apai nagyszülők egyedüli unokája vagyok. A mama ötévesnek néz. Még mindig meg akar fürdetni nem enged el egyedül a sarokig pedig kilenc évig éltem e városban(Zalaegerszeg)és nagyon kiismerem magam ott. Kisgyermekként kezel nem tudja elfogadni hogy kimennék gyerediáknak stb... Ellenőriz mindent... a facebook ismerőseimet mindig megkérdezi hogy ez ki meg ez ki... nagyon aggódik értem nem tudja elfogadni hogy az ő kicsi unokája lassan fel fog nőni.Hogy magyarázzam el neki hogy ez nekem így nem jó?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!