Hogyan kezeljem ezt a helyzetet? Mit tudnék tanácsolni neki?
Figyelt kérdés
A barátnőm és a barátja egyre rosszabbul jönnek ki egymással, sokat veszekednek, nemrég társaságban is nagyon összevesztek! Ők együtt élnek és a problémáikat nem tudják megbeszélni! Nem szeretnék beleszólni a kapcsolatukba, csak szeretnék a barátnőmnek tanácsot adni, de bármit mondok az nem jó! Az a furcsa, hogy egyik pillanatban nagyon szereti a barátját, másik pillanatban meg gyűlöli, nem akar vele együtt élni...stb. Azt nem szeretném, hogy szakítsanak, de nagyon elfajult múltkor is a helyzet!
Az lenne a kérdésem, hogy ti mit tanácsolnátok a helyemben?
2012. jan. 18. 07:47
1/9 anonim válasza:
Nem kéne beleszólni. Ez az ő dolguk, még ha barátnőd is.
2/9 A kérdező kommentje:
Nem beleszólni akarok!!! Szeretnék neki a támasza lenni és tanácsot adni!
2012. jan. 18. 07:55
3/9 anonim válasza:
Amíg nem kéri, ne tedd. írtad, hogy már adtál neki tanácsot:"de bármit mondok az nem jó!". Ha bármit mondtál neki, és az nem volt jó, többet nem tehetsz, bárhogy akarsz neki segíteni.
4/9 anonim válasza:
Nem tudsz neki tanácsot adni, mert látod nem fogadja meg. Te írtad "bármit mondok az nem jó".
Hagyd rájuk, majd eldöntik saját maguk mi legyen.
5/9 anonim válasza:
Nem tudsz semmit tenni,mert ha netán meg is hallgatnak,sértésnek fogják venni,hogy bele akarsz szólni a kapcsolatukba.Ennek következtében még a barátnődnek is búcsút inthetsz,ha egy olyan szitu alakulna ki belőle.Hagyd,hogy ők maguk rendezzék soraikat,max jegyezd meg,ha előtted veszekednek,hogy te erre nem vagy kiváncsi és "beszéljék meg" akkor,amikor nem vagy a társaságukban.Jobb ötletem nincs sajnos.Még maximum a barátnődön tudsz segíteni azzal,hogy meghallgatod,mi bántja,és elmondod a véleményedet.A pasi oldaláról meg neki max a legjobb haverjával beszélj,hogy tegye meg ugyanezt a bnőd pasijával (mármint,hogy beszélget vele,mi a gondja a bnővel).De én a helyedben nem nagyon avatkoznék bele.Csak maradj jó barátnője a barátnődnek,hallgasd meg ha baja van és adj neki tanácsot,ha tanácsot kér.
6/9 A kérdező kommentje:
Igen szerintem is jó ha meghallgatom, és nem mondok semmit.. csak az a baj, hogy a barátnőm gyereket szeretne minél hamarabb, hátha megváltozik a helyzet! Hiába mondom neki, hogy egy gyerek nem old meg semmit...
2012. jan. 18. 08:07
7/9 anonim válasza:
Mond meg neki, hogy hülyeség úgy gyereket szülni, hogy ettől várja a kibékülést és a dolgok javulását. Szerencsétlen gyereknek milyen feszült környezetben kellene megszületni, ha még se jön össze a terve? És ha terhes lesz és továbbra is veszekednek akkor nagyon nagy eséllyel elvetél. Erre nem gondol?
8/9 A kérdező kommentje:
Kérdeztem tőle én is, hogy mi lesz a gyerekkel, ha nem jönnek össze a dolgok... De az a baj a barátnőmmel, hogy ha valamit a fejébe vesz, akkor az ki se lehet verni onnan!! Azért is szeretne gyereket, mert akkor lenne elfoglaltsága! Egyébként nem élnek nagyon régóta együtt, tanácsoltam neki, hogy még csiszolódjanak össze, azután vállaljanak gyereket!
2012. jan. 18. 08:29
9/9 anonim válasza:
Legfeljebb arról próbáld meg lebeszélni, hogy ebbe a kapcsolatba szüljön gyereket. Régen rossz, ha egy kapcsolatot a bébinek kell összetartania.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!