Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Kellene nekem is illedelmesség...

Kellene nekem is illedelmességből hivni leendő anyósékat?

Figyelt kérdés

Egy városban lakunk,tömegközlekedéssel 20 percre,hetente egyszer megyünk 2-3 órára.

Nincs bajom velük,mert ennyi időt kibirok bárhol.

Párommal naponta telefonálnak,vagyis az anyja hivja (ő csak akkor hivná ha mondandója van).

Én nem veszem fel a vezetékes telefont,engem biztosan nem keresnek.Párom mondogatja hogy vegyem csak fel,ne csak ő beszéljen velük.

De nekem eszem ágában sincs,ő anyja,hallgassa ő a nagy semmit (nekik sincs közös témájuk,nekem még annyi se,utálok az időjárásról beszélni,és akkor hétvégén mi lenne a téma ha hétköznap kivesézzük a "derosszidővan"-t)

Leendő anyós is mondja hogy mi is hivhatnánk.De minek ha nincs mondandónk?Párom se hivja magától,az anyja tuti azt hiszi én mondom hogy ne hivja...

Szerintetek?

2012. aug. 13. 15:14
 1/8 anonim ***** válasza:
54%
A párod dolga hívni őket.
2012. aug. 13. 15:21
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Ha minden héten találkoztok személyesen, akkor minek hívogatnád?

Ha hívnak, kérnek téged a telefonhoz?

Nem. Ennyi, nem vagy köteles napi kapcsolatot tartani velük.

2012. aug. 13. 15:25
 3/8 anonim ***** válasza:
73%
a hideg kirázna egy ilyen leendő anyóstól... pff..
2012. aug. 13. 15:32
 4/8 A kérdező kommentje:

Nem tervezem hivogatni őket,igy is örülök ha hétvégén nem fullad ki a beszélgetés 1 óra alatt (abban már a mekkora eső esett szerdán és a hülye politikusok miatt megint emelték a benzint is benne van).

Csak párom nyaggat hogy vegyem fel a telefont ha csörög(nem veszem,ha fontos akkor hivja ugyis mobilon)

2012. aug. 13. 15:33
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Semmiképp nem dolgod hívogatni. Milyen alapon? Párod dolga. Te hívd a saját anyádat.
2012. aug. 13. 15:50
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem sem a Te dolgod hívogatni.

Viszont ha csörög a telefon, felvehetnéd néha-néha.

Nálunk ugyanez volt csak az apóssal. A párom mondta, hogy vegyem fel, ha csörög a telefon. Úgyhogy azóta felveszem, a semmiről elbeszélgetünk pár percig és ennyi. Kibírom. Nekem sincs szükségem ezekre a beszélgetésekre, de azóta jobb fej lettem, mert hogy "milyen bájos nyitott" vagyok.

2012. aug. 13. 16:10
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Akkor vedd fel, majd mondd, "Szia, adom a fiadat!" :-))
2012. aug. 13. 16:24
 8/8 anonim ***** válasza:
54%
Ahogy én látom, nem szereted őket és nem is akarod tartani velük a kapcsolatot. A heti egyszeri 2-3 órás találkozó is egy kényszernek tűnik, amit a hátad közepére sem kívánsz valójában és minél hamarabb túl akarsz lenni rajta. Mivel nem érdekelnek téged, nem is tudsz beszélgetni velük. Szerintem, ha tényleg akarnád, akkor találnál velük közös témát. Nyitni kellene feléjük neked is, mert az anyós-jelölted elég keményen próbálkozik.
2012. aug. 13. 18:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!