Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Tudnék valamit tenni?

Tudnék valamit tenni?

Figyelt kérdés
Elváltunk. A gyerkőcöm jelenleg az apjával van. Mindent megenged neki, este sötétedésig a játszótéren vannak. Ráadásul két olyan hülye gyerekkel játszik, hogy csak rosszat tanul tőlük. Persze a volt férjem hagyja, mert így ő a király! A kérdésem, hogy miként hassak a volt férjemre, hogy legyen együtt működő? Már egyszer kértem őt és az anyját is, hogy ne vigyék arra a játszótérre. Mit csináljak? Egy hét alatt teljesen elrontják...
2009. júl. 21. 20:15
 1/5 anonim ***** válasza:
51%

első kérdésem: miért az apjával van a gyerek?

most ez komoly,nem rossz indulatból kérdem.

2009. júl. 21. 20:23
 2/5 anonim ***** válasza:
64%

Az előttem kérdezőnek mondom: tanítási szünetben a másik félnél is több időt tölthet a gyermek. Ezt bírói döntés szabályozza vagy lehet közös megegyezés is.

Hát nem nagyon tehetsz mást, minthogy megpróbálod finoman megkérni a férjedet, hogyha lehet ne vigye oda. Talán ő is kinövi ezt mint a gyerek a játszóteret.

2009. júl. 21. 21:13
 3/5 A kérdező kommentje:

Anno a válás előtt ügyvéd előtt megállapodtunk a fele szünetben, tehát a nyári szünetet úgy feleztük el, hogy 1 hét nálam, 1 hét az apjával. A héten az apjánál van....

Mint írtam, hogy már beszéltem vele és az anyjával is (mert sokat van a mamával a lányom), de mintha direkt csinálnák, hogy arra a játszótérre viszik, pedig korszerűtlen, bokros és csúnya. Amúgy a gyerek akikről szó van, tényleg hülyék, már mint úgy értem, hogy mind a két tanár mondta, hogy rosszhatással vannak a lányomra, de ők nem csinálhatnak semmit. Én meg nem tudok rá hatni, örültem, hogy nyár lesz és nem találkoznak, erre meg ez történik....

2009. júl. 22. 08:04
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
beszélj az apjával négyszemközt, lehetőleg nyugodtan (nem emelt hangon és nem mártírkodva). Hangsúlyozd ki, hogy nem veled tol ki, hanem a saját gyerekével, akit elvileg ő is szeret, és ha így van, akkor nem akar neki rosszat. A gyerek érdekeit vegye figyelembe - ezt próbáld meg finoman közölni.
2009. júl. 23. 10:23
 5/5 A kérdező kommentje:

Köszi, holnap hozza haza a gyerkőcöm, és megpróbálok vele beszélni. De a korábbi beszélgetésnél azt mondta, hogy azért mennek arra a játszóra, mert a gyerek oda akar menni. Érdekes, velem nem akar oda menni, lehet, hogy azért, mert én "programokat" csinálok neki? Nem csak egyszerűen lemegyünk a játszóra, hogy na jáccá gyerek.... Gonosz vagyok, de ez a két gyerek miatt már az iskola váltást is fontolóra vettem. Csak az tart vissza, hogy a tankönyveket már megkaptuk, és hogy szeret ebbe a suliba járni, és a tanárokat is szereti.

Dielmmában vagyok, mert nem tudom, hgy mi lesz később... én nem ilyen voltam ennyi idősen. Ezek a mai gyerekek mások, pedig én sem vagyok idős. Én 30 vagyok, a lányom 7 éves.

2009. júl. 24. 09:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!