Tudnék valamit tenni?
első kérdésem: miért az apjával van a gyerek?
most ez komoly,nem rossz indulatból kérdem.
Az előttem kérdezőnek mondom: tanítási szünetben a másik félnél is több időt tölthet a gyermek. Ezt bírói döntés szabályozza vagy lehet közös megegyezés is.
Hát nem nagyon tehetsz mást, minthogy megpróbálod finoman megkérni a férjedet, hogyha lehet ne vigye oda. Talán ő is kinövi ezt mint a gyerek a játszóteret.
Anno a válás előtt ügyvéd előtt megállapodtunk a fele szünetben, tehát a nyári szünetet úgy feleztük el, hogy 1 hét nálam, 1 hét az apjával. A héten az apjánál van....
Mint írtam, hogy már beszéltem vele és az anyjával is (mert sokat van a mamával a lányom), de mintha direkt csinálnák, hogy arra a játszótérre viszik, pedig korszerűtlen, bokros és csúnya. Amúgy a gyerek akikről szó van, tényleg hülyék, már mint úgy értem, hogy mind a két tanár mondta, hogy rosszhatással vannak a lányomra, de ők nem csinálhatnak semmit. Én meg nem tudok rá hatni, örültem, hogy nyár lesz és nem találkoznak, erre meg ez történik....
Köszi, holnap hozza haza a gyerkőcöm, és megpróbálok vele beszélni. De a korábbi beszélgetésnél azt mondta, hogy azért mennek arra a játszóra, mert a gyerek oda akar menni. Érdekes, velem nem akar oda menni, lehet, hogy azért, mert én "programokat" csinálok neki? Nem csak egyszerűen lemegyünk a játszóra, hogy na jáccá gyerek.... Gonosz vagyok, de ez a két gyerek miatt már az iskola váltást is fontolóra vettem. Csak az tart vissza, hogy a tankönyveket már megkaptuk, és hogy szeret ebbe a suliba járni, és a tanárokat is szereti.
Dielmmában vagyok, mert nem tudom, hgy mi lesz később... én nem ilyen voltam ennyi idősen. Ezek a mai gyerekek mások, pedig én sem vagyok idős. Én 30 vagyok, a lányom 7 éves.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!